o ja pierdole dosteje halucynacji,cały pokój się rusza,z lcd robi mi się lcd3d,źle się dzieję,wole jednak mefedron,nawet po 6g w jednym posiedzeniu nie było tak źle.......
zejście mineło i wróciło naspidowanie,w życiu bym się nie spodziewał że tak mnie to pokręci...widać że co rc to rc...nigdy do końca nie wiadomo jak zadziała
Stwierdziłem max podkurowiony ze to nastepny syf dla ciulików. Zaczołem ogladac "Scarface" na przemian z "Carlito's Way" i zauwazyłem ze w miedzyczasie 'wdziasłowałem' pól wora. Ale efekty mierne-do czasu
Po 1,5h łeb mi rozerwało,gdyby nie benzo to dostałbym pierdolca,pekło by mi serce i czaszka
Kawka ktos napisał? He wolne zarty,dawkowac ostroznie i cierpliwie poczekac a nie 6 minut i nic to trza dorzucic bo was pozamiata
Yto pisze: Cieszcie się, że to był "tylko" bufedron. Ale i tak domyślam się, że mogło być ciężko ja po około 0,4 g przyjętego w ciągu całej nocki nie czułem się specjalnie komfortowo więc nawet nie chcę sobie wyobrażać jak takie ilości mogą działać przyjęte jednorazowo. A tak z ciekawości to jak doszło do tych pomyłek? Mieliście nie pooznaczane worki czy jak? A może już taką banię, że nie dało się odróżnić co jest co :D ?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.