Co sadzicie?
Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze: Trzeba się trzymać zasad, że jeśli już się mota, to najbliższym do których ma się 100% zaufania, a nie znajomym znajomych znajomego sąsiadki. Może być podpucha, może być zbieg okoliczności, nikt Ci tutaj prawdy nie powie, po prostu trzeba być ostrożnym.
Ogolnie to jak goscia juz splawilem wyszedlem za nim. Typ gadal do sluchawki malej, biegl w strone schodow awaryjnych. Powiedzialem mu ze na nizszych pietrach moze na tym nie ma.
Masz przejebane ogólnie, jeżeli tak Cie nachodzą.
A tak offtop. Co mi by groziło za pobicie tajniaka, który wbija do akademika i wypytuje o palenie. Sąd za tłumaczenie w stylu "ten chuj narkotykami mnie straszył, działałem w obronie własnej" by mnie uniewinnił? Bo to chyba pod napaść na funkcjonariusza nie podchodzi?
Gecko pisze: Co mi by groziło za pobicie tajniaka, który wbija do akademika i wypytuje o palenie. Sąd za tłumaczenie w stylu "ten chuj narkotykami mnie straszył, działałem w obronie własnej" by mnie uniewinnił?
@EastDrastic, gratulejszyn za profesjonalną postawę :-) .
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Nie wiem co z tego bedzie na policji mnie strasza, ze dostane 2lata puche bo sie nie przyznalem ;]. ale mam dobra opinia, studia, zero zatargow z prawem itp. zobaczymy,.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.