Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
pytanie do osob, ktore maja doswiadczenie z tryptaminami innymi niz mahomet i 4-aco.
po dwoch powyzszych faze mam owszem, psychdeliczna i kolorowa, ale nawet jak jest mocno, nie mam szans na jakies glebsze, osobiste jazdy. nie dostalem nigdy kopa w dupe, jak po grzybach, ktory motywuje do zmiany zycia na lepsze. nigdy tez mnie nie oswiecily, jak niektore momenty na grzybach pod blekitnym niebem :)
homet i 4-acetoksy sa zdecydowanie rekreacyjno-rozrywkowe.
tak wlasciwie, to wszystkie psychodeliki takie sa ;) ale niektore umozliwiaja cos wiecej.
wiec, jesli ktos mial stycznosc, prosze o nazwy substancji + skromne info o tym, co ona umozliwia i czego raczej nie nalezy sie po niej spodziewac.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
Ono powinno mieć taką moc ;-)
Lecz tu jak i chyba w każdej kwestii w gre wchodzi indywidualna reakcja...
Z rc sądząc po opisach mógłbyś celować w 4-HO-MiPT
Skurwol pisze: rejestr, w jak bardzo wielkim trudzie i znoju zdobyłeś tą substancję? ^_^
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
Czasami już po 1.5g cubensis miałem bardzo poruszające doświadczenia. Po rc też można doświadczyć osobistej, głębokiej jazdy - 50 mg mahometa spowodowało u mnie bardzo mocny (mroczny :scared: ) 'guilt trip'.
Generalnie jeśli się poświęci kilka dni na przygotowanie tripa, dobierze dawkę, to można uzyskać co się chcę.
Mylę się?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.