Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
próbuje zamykać oczy, myśleć przy zamkniętych leząc na łóżku i nic... :-|
marzenia są dosyć realistyczne, szczegółowe ale to nie jest sen.
boję się że zasnę i obudzę się po 40min nic nie pamiętając.
Zastanawiam się nad zarzuceniem większej dawki.
Dziś bodajże 750mg, ładnie porobiło w pewnym momencie wzrok zaczął mi się psuć ale senności raczej nie odczuwałem :-/
przy okazji, zobaczyłem tez ze mam strasznie czerwonego ryja, nie przyjmuje żadnych antyhistamin -moze powinienem?
Hurra, diese Welt geht unter
Albo inna akcja - kumpel puknął i "zasnął", sprawdziłem tylko, czy wszystko z nim wporządku i już wiedziałem że wyszedł nam pierwsza klasa :) Wziąłem poprawkę na to, że jego drugim imieniem jest tolerancja i odmierzyłem sobie 1/3 jego działki. Ahhh, to była chyba faza życia.
Skoro koda = majka bez wejscia, to czemu nodda sie uswiadczyc nie da? Duza ilosc powinna na to pozwolic. Jakies slabsze powinowactwo do receptorow, he?
Tylko mnie na kodzie takie dziwne rozmkniy nachodza?
A TAK wogóle majke trzeba byłoby z czymś pomieszać lub końską dawke żeby było mocno :-)
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów