Tytoń ma osobny dział → >LINK<
http://maria-mojawizjazdrowia.blogspot. ... rsona.html
Subtelne pobudzenie i lekkość na ciele
Nie dzięki. Kawe kiedyś wciągałem, ale to po pijaku. Na trzeźwo śmieje się z tego bo według mnie kawa nie działa w ten sposób. Przynajmniej na mnie ;P
Nie mam zamiaru próbować w najbliższym czasie, coś sceptyczny jestem. Po co sobie klamke zatykać.
i niema jak czysta kofeina ;] pieprze kawe czasami mam smak ale duże tego sie nieda wypić a kofeinę można na raz na łyżeczkę i popić czyms i robi ..
jest pare ofert a ja dorwałem hurtowe ceny:D
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.