Wiem, że prędzej czy później będę musiał spróbować konkretniejszych antydepresantów, ale na razie łagodzę sobie objawy po swojemu. Ciężko stwierdzić co ma w tym swój największy udział, ale nawet jeśli to wszystko jest tylko placebo, to działa - słabo, ale zawsze lepsze to niż nic. Zresztą minęły dopiero dwa tygodnie...
Biorę to dla siebie, a nie dla innych, więc peace & love. Bez odbioru.
odstawiłem anty jakiś czas temu ...wiadomo gorzej się zrobiło....
ale raz a dobrze przygrzałem grzyby +selegeline.....3 tydzień mija ....a ja zapomniałem co to depresja i do czego służą te śmieszne kolorowe pigułki :diabolic: :diabolic: :diabolic:
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Derpim forte 425 mg/dzien
tyrozyna 1500 mg/dzien
+magnez, witaminy, mikroelementy, teanina (przez picie zielonej herbaty)
Łączył ktoś te dwie substancje ? Co by można jeszcze dorzucic na zwiększenie DOPAMINY ?
Niby nie mozna laczyc tyrozyny z iMAO, ale wiadomo, że praktyczne ryzyko wystapienia zespolu serotoninowego w tym przypadku to bzdura.
Zastanawiałem sie jeszcze nad 5htp, ale narazie nie mam kasy, to w sumie jest prekursor serotoniny, na mnie zwiekszanie serotoniny raczej dobrze nie działa ( brałem już fluoksetyne i sertraline )
Zależy mi własnie na zwiekszeniu dopaminy, pod wplywem eksperymentow z GBL odkrylem, ze to wlasnie w zbyt niskim jej poziomie mam problem.
Czyli podsumuwując, jakie sa jeszcze substancje mogące zwiększyc poziom dopaminy, które moge dorzucic do miksu? OTC oczywiscie.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.