Ja ma słabe, więc i buchaje słabe.
Wybaczcie, muszę się pochwalić ;] http://www.wujo.pl/fajka-wodnolodowa-szklana-p-222.html
Ja chcę purpurowy rower!
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
Ponapalajcie sie(polecam cały topic przelecieć).
Bonga ze specjalnym wyciąganym cybuchem w pl nie widziałem.
Aczkolwiek mój nowy nabytek(http://www.wujo.pl/fajka-wodnolodowa-szklana-p-222.html) jako tako posiada wyjmowany cybuch, dla chcącego to można zalepić sprzęgło i cybuchem wysprzęglać ;]
Oczywiście nie umywa się to do amerykusów, te ich bonia to dzieła sztuka ;f
Ciekawi mnie jedno, jak wygląda sprawa z bongami w Holandii (cena/jakość/atrakcyjność).
reslok pisze:Sory ze odswieze, ale powiedzcie mi, a zwlaszcza Ty Mayday, czy dym robiony twoim sposobem - "Takie moje odkrycie: jak palimy z lodem to najlepiej dać ciepłą-lekko gorąca wode, jakbyś wdychał chłodne powietrze a buchy wychodzą jak z parowozu." -jest chlodniejszy niz jakby byla wlana zimna woda :diabolic: czy moze taki sam ? Chyba ze cieplejszy :-/ ? Bo jesli tak, to chyba jedyna korzysc z tego co piszesz, to obszerniejsze buchy.
Nie jestem Mayday ale jego nie było, proszę pana ;]
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.