mówiąc dosłowniej - patrz swój avartar ;-)
I jeszcze ten pierdolony strach, że mi sie szybko skończą, chociaż wiem, że jutro bede miał nową pake <_<
Kropka, kiedyś też brałem tylko sztukę rano, zacząłem dostawać drgawek więc dorzucili mi drugą tabletkę na noc.
To nie jest lajt.
Btw. to dzisiaj właśnie po 16 wypuścili mnie z dołka gdzie od około 9 kiblowałem, gliniarzom nie spodobałem się z pyska, z wpisów w ich zasranej bazie i do tego przy trzepaniu kieszeni znaleźli liścia klonów (btw. teraz go "analizują", podejrzewam że pół posterunku), idealny kandytat do zwinięcia, bo może się uda przymknąć na 48 albo dojebać karę...
Na szczęście nie tym razem, numer do przychodni znam na pamięć, musieli zaświadczyć że się tam leczę i to biorę ;/
Któryś pałkarz pewnie wiedział co to jest i dlatego uznali że "to nie musi być lekarstwo, tylko inna substancja opakowana w ten listek" czy coś w tym stylu, nie wiem, przed i po posterunku zżarłem w sumie 1/3 słoika alpry.
Jebane gnoje.
kiedys...jakies 3-4 lata tamu nawe po gorszych cugach alko, jak schodziłem na na sucho to na 4 dzien odzyskiwałem spokoj ,a teraz masakra ...mam nadzieje że to koncówka a wchodze na 5 dzien.potem "tylko" odstawka klona ale z tym to mam bank jakies 10 -12 tyg.
ale mnie nosi jakbym spida przyjebał (po 10 mg clon i 600 karba) :wall:
chyba dorzuce hydro jeszcze.
grunt zebym do sklepu nie wyjebał.
ps.no speed na maksa stąd słowa powtarzam chyba to sedno zejscia.
bzdaddict pisze: Btw. to dzisiaj właśnie po 16 wypuścili mnie z dołka gdzie od około 9 kiblowałem, gliniarzom nie spodobałem się z pyska, z wpisów w ich zasranej bazie i do tego przy trzepaniu kieszeni znaleźli liścia klonów (btw. teraz go "analizują", podejrzewam że pół posterunku), idealny kandytat do zwinięcia, bo może się uda przymknąć na 48 albo dojebać karę...
Na szczęście nie tym razem, numer do przychodni znam na pamięć, musieli zaświadczyć że się tam leczę i to biorę ;/
Któryś pałkarz pewnie wiedział co to jest i dlatego uznali że "to nie musi być lekarstwo, tylko inna substancja opakowana w ten listek" czy coś w tym stylu, nie wiem, przed i po posterunku zżarłem w sumie 1/3 słoika alpry.
Jebane gnoje.
i co to za faza w ogóle?" może być to inna substancja" przecież są hmm jak to wyrazić zablistrowane/zapieczętowane i kurwa w ogóle to jakim cudem mógłbyś tam wjebać coś innego :nuts: co oni są jacyś niedojebani?, rozumiem ze do takiego słoiczka po alproxie można by wrzucić jakieś inne gówno, ale ... no zresztą szkoda gadać.
choć w sumie się twego losu nie boje, papiery mam czyste, wyglądam schludnie, czysto, moja gęba nie zwraca podejrzeń i raczej wzbudza zaufanie i ładny jestem :-D nie mam też w zwyczaju robić przypałów ... ogólnie nie pamiętam kiedy by mnie ostatni raz legitymowali a co dopiero trzepali
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.