RM5 pisze: Możecie polecić jakiś lek, który by usuną silny stres i sprawił że "wszystkie zmartwienia by znikneły" wprowadził w stan obojętności na problemy i pozwolił patrzeć na wszystko pozytywnie?
Jak to nie pomoże: heroina w dawkach rosnących.
I chuj do dupy, na utrwalenie obojętności.
Wydaje mi sie, ze jakikolwiek specyfik na silny stres wyrzadzi tak w zasadzie wiecej szkod niz pomoze. Wez to pod uwage, bo zwykle rzeczy na stres sa zajebiste :)
mam w kieszeni klonazepam.
Jest takie znane przyslowie. Nie rzeczy nas dreczä tylko sposöb ich postrzegania.I to jest prawda!Wszystko sprawa psychiki.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Alprazolam (Xanax)
Nie znam skuteczniejszego świństwa na twoje pytanie niż to (-;
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.