Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 147 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ganjalf »
No w dużej mierze zależy od człowieka, jego płuc ;]
Ja ma słabe, więc i buchaje słabe.

Wybaczcie, muszę się pochwalić ;] http://www.wujo.pl/fajka-wodnolodowa-szklana-p-222.html
szalom
  • 110 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yuzek »
Ja mam małe takie z 15cm. Ale mi się nie podoba palenie z bonga jakoś mi nie idze to. Co prawda można ciągnąć potężne buchy ale ja wole żarówę xD
Nie, nie, nie chcę tutaj żadnych gwiazd!
Ja chcę purpurowy rower!
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Jak zapalisz z porządnego bonga to pogadamy, małe się nie umywa. To jak shisha i shisha-mini.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 528 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: l s »
Kurwik ma racje, im wieksze bongo tym lepsze. U kumpla stoi 70cm szklane i tylko z niego palimy, jeden dobrze wykonany strzal z niego potrafi sciac z nog, widzialem kilku gosci ktorych zabilo po jednym. Chcemy sobie kupic metrowe, ale narazie szkoda wydawac 200zl.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
moje bonio się rozwaliło... :#: ;( został sam cybuch i 1/3 szkła od cybucha, wpierdoliłem go do nakrętki od butelki i teraz pale z butelki, albo wiadro zależy na co mam ochotę :*) ino, że materiał mi się już skończył... :-O
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 31 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kezer@ »
kto wie gdzie mozna kupic bonia z wyciaganym cybuchem? te co polowa amerykanow na jutubie z nich jara
Uwaga! Użytkownik kezer@ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ganjalf »
http://www.tokecity.com/forums/showthre ... 738&page=9

Ponapalajcie sie(polecam cały topic przelecieć).

Bonga ze specjalnym wyciąganym cybuchem w pl nie widziałem.
Aczkolwiek mój nowy nabytek(http://www.wujo.pl/fajka-wodnolodowa-szklana-p-222.html) jako tako posiada wyjmowany cybuch, dla chcącego to można zalepić sprzęgło i cybuchem wysprzęglać ;]
Oczywiście nie umywa się to do amerykusów, te ich bonia to dzieła sztuka ;f

Ciekawi mnie jedno, jak wygląda sprawa z bongami w Holandii (cena/jakość/atrakcyjność).
szalom
  • 3 / / 0
Sory ze odswieze, ale powiedzcie mi, a zwlaszcza Ty Mayday, czy dym robiony twoim sposobem - "Takie moje odkrycie: jak palimy z lodem to najlepiej dać ciepłą-lekko gorąca wode, jakbyś wdychał chłodne powietrze a buchy wychodzą jak z parowozu." -jest chlodniejszy niz jakby byla wlana zimna woda :diabolic: czy moze taki sam ? Chyba ze cieplejszy :-/ ? Bo jesli tak, to chyba jedyna korzysc z tego co piszesz, to obszerniejsze buchy.
Uwaga! Użytkownik reslok nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 3 / 0
reslok pisze:
Sory ze odswieze, ale powiedzcie mi, a zwlaszcza Ty Mayday, czy dym robiony twoim sposobem - "Takie moje odkrycie: jak palimy z lodem to najlepiej dać ciepłą-lekko gorąca wode, jakbyś wdychał chłodne powietrze a buchy wychodzą jak z parowozu." -jest chlodniejszy niz jakby byla wlana zimna woda :diabolic: czy moze taki sam ? Chyba ze cieplejszy :-/ ? Bo jesli tak, to chyba jedyna korzysc z tego co piszesz, to obszerniejsze buchy.
Jest chłodniejszy, ziomuś, znaczy się może nie dokładnie chłodniejszy, ale bardziej przystępny dla gardła, ponieważ ciepła woda rozpuszcza więcej substancji smolistych, niż zimna (większość leje zimną na przysłowiowy chłopski rozum, z resztą sam robiłem tak fhuj czasu) - nie tylko smolistych, np. naczynia myjesz w ciepłej wodzie, nie? Nie w zimniej.

Nie jestem Mayday ale jego nie było, proszę pana ;]
  • 3 / / 0
Dzieki ziomus :-D No to nastepnym razem z ciepla woda zapale jezeli mowisz ze wiekszy komfort palenia. Jeszcze raz dzieki %-D
Uwaga! Użytkownik reslok nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.