Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
Kuźwa po co wydawać kupę kasy na doraźne środki jak manti.
Idźcie do lekarza poproście o Panzol. Refundowany jest częściowo, za 4 złote macie 2 tygodnie bez zgagi. Zarzuca się jedną pigułę dziennie. Po używaniu 6 tyg (12 pln) zgaga powinna zniknąć na stałe.
Półki co biorę już 4 tygonie i nie pamiętam już co to zgaga :D Ciekawe czy po odstawieniu naprawdę nie wróci.

A to czy mamy zgagę to bardzo indywidualne, jeden pije wódę litrami i pali szlugi i nie ma, a drugi wypija 5 piw tygodniowo i go męczy fchuj.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 1 / 0
panzol. no aż jutro pójdę do pana doktora
Uwaga! Użytkownik Atomowa Purchawa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: misiek210 »
Ja chyba też jutro odwiedze lekarza
Uwaga! Użytkownik misiek210 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
niedawno zrobiłem sobie kogel mogel z ogromną ilością kakao i obudziłem się ze zgagą życia :( Zabijałem ją pół nocy
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
Największą zgagą mogę się pochwalić po pakmanie. Potężna
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
Bodzi0 pisze:
Kuźwa po co wydawać kupę kasy na doraźne środki jak manti.
Idźcie do lekarza poproście o Panzol. Refundowany jest częściowo, za 4 złote macie 2 tygodnie bez zgagi. Zarzuca się jedną pigułę dziennie. Po używaniu 6 tyg (12 pln) zgaga powinna zniknąć na stałe.
Półki co biorę już 4 tygonie i nie pamiętam już co to zgaga :D Ciekawe czy po odstawieniu naprawdę nie wróci.

A to czy mamy zgagę to bardzo indywidualne, jeden pije wódę litrami i pali szlugi i nie ma, a drugi wypija 5 piw tygodniowo i go męczy fchuj.
często nie wraca ale to po kilku miesiącach stosowania, 6 tygodni to za mało. Niestety ale sporej częsci zgaga wraca nawet po półrocznym stosowaniu inhibitorów pompy protonowej. Ja mam od dłuższego już czasu i ciągne na omperazolu, póki co jest OK ale wiem że jak odstawie to lejdy zgaga znów zacznie palić. Chujowe to to. A nawyki żywieniowe cięzko zmienić, alkohol trzeba przestać pić ... :'(
Hidden mefedron User
  • 148 / 14 / 0
Jedzcie migdały mi pomagają na zgagę zajebiscie, stosuje też Hepatil czasami.
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
No fakt 6 tygodni to minimum. Ja mam zamiar brać jeszcze 2 miechy i dopiero spróbuję odstawić.
A jak nie to będę jadł ten panzol doraźnie i się nie przejmował. Tani jest i podobno nie ma skutków ubocznych, a życie bez zgagi jest o wiele milsze.

Dodam jeszcze, że rzucenie palenia, znaczne ograniczenie alkoholu i zmiana diety nic nie dawały w moim przypadku.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: canabisman »
Maskardore : Ponoć zamienia kwas żołądkowy w wodę - czy to oznacza, że duża ilość pokarmu będzie gorzej trawiona?
Mała poprawka, on nie zamienia całego kwasu żołądkowego w wodę, tylko jego nadmiar. Bo jeśli byłoby tak jak piszesz, to faktycznie trawienie byłoby trochę utrudnione.

A powracając do tematu to uważam, że to w większości zależy od diety jaką się stosuje. Ja osobiście miałem zgagę może kilka razy i głównie było to spowodowane właśnie przez nieodpowiednie odżywianie się.
"Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by móc bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
E. Hemingway
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Gal Anonim »
Malox. Tańsze od tych ranigastó, bo nie pierdolą o nim na każdym kanale.
szlugi, wóda i takie są skutki
Njaprossszy sposób to coś o pH zasadowym i huj.
Uwaga! Użytkownik Gal Anonim nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.