to jest mozliwe? Juz nie ciagne mefa od ponad miecha ale zawsze ale to ZAWSZE musialem wyjsc na dwór po prostu nie dawałem rady usiedziec w miejscu, chodzenie sprawialo mi taka radość jak nic innego - 100mg na start(praktycznie nic nie czulem) po 5minutach dowalałem 150-250mg i rozpierdol na bani, pewnego ranka (po nocnym maratonie z mefem) sciagnalem z kumplem po 500mg na łeb na raz, po 15mintuach czulismy tylko pobudzenie (zrenice sie rozszerzyły dopiero po 30minutach albo i lepiej przez wiekszosc czasu byly normalne, przed dawką 500mg poszło 5g brane od 20 do 10 może 11 nie pamietam to było dawno)
A i jedyny minus tej eskapady był straszny ścisk w klatce piersiowej (po nocy zniknal i było w porządku i nie wiem o co chodzi z tym mefedronowym zjazdem waliłem go nie raz a zjazdu praktycznie nie miałem, chyba ze zawsze mam taki grobowy nastrój i po prostu tego nie odczułem )
Kamilthc pisze: Co powiecie o kolesiu, ktory wali mefistofelesa w chacie przed kompem? Siedzi tak sobie cala noc w pokoju i szama gieta w kilka h.
Jest tutaj ktos tak wjebany?
grafit pisze: juz dłuższy czas biore ale tak luźno mogę stwierdzić, że powyżej tego np. 200mg już nie jest lepiej i euforyczniej - już jest gorzej :wall: :(
- >300mg trudno już zmieścić do nosa
- czysty mef już mi tak mieli spojówke, że strupy sie robią w środku
- wychodzi taniej... ale czy warto?
jak dla mnie to chyba w tym momencie firmy "dopalaczowopodobne" wygrywają w tej kwestii... no i jeszcze smak sobie można wybrać mniam :)
Kamilthc pisze: Co powiecie o kolesiu, ktory wali mefistofelesa w chacie przed kompem? Siedzi tak sobie cala noc w pokoju i szama gieta w kilka h.
Jest tutaj ktos tak wjebany?
Co do przedawkowania-czy dożylnie łatwiej jest przegiąć pałe ? zwiększa się ryzyko przedawkowania ?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.