4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
ja tak robię i nie widzę nic w tym złego tylko nie siedzę cała noc przed kompem bo mefedronie śpię normalnie tylko zasypiam trochę później ,przeważnie wychodzi więcej niż jeden gram przy takim siedzeniu .
  • 23 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xxlk »
@up

to jest mozliwe? Juz nie ciagne mefa od ponad miecha ale zawsze ale to ZAWSZE musialem wyjsc na dwór po prostu nie dawałem rady usiedziec w miejscu, chodzenie sprawialo mi taka radość jak nic innego - 100mg na start(praktycznie nic nie czulem) po 5minutach dowalałem 150-250mg i rozpierdol na bani, pewnego ranka (po nocnym maratonie z mefem) sciagnalem z kumplem po 500mg na łeb na raz, po 15mintuach czulismy tylko pobudzenie (zrenice sie rozszerzyły dopiero po 30minutach albo i lepiej przez wiekszosc czasu byly normalne, przed dawką 500mg poszło 5g brane od 20 do 10 może 11 nie pamietam to było dawno)

A i jedyny minus tej eskapady był straszny ścisk w klatce piersiowej (po nocy zniknal i było w porządku i nie wiem o co chodzi z tym mefedronowym zjazdem waliłem go nie raz a zjazdu praktycznie nie miałem, chyba ze zawsze mam taki grobowy nastrój i po prostu tego nie odczułem )
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2010 przez Xxlk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 8 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: śniący »
Kamilthc pisze:
Co powiecie o kolesiu, ktory wali mefistofelesa w chacie przed kompem? Siedzi tak sobie cala noc w pokoju i szama gieta w kilka h.
Jest tutaj ktos tak wjebany?
ja tak potrafię wywąchać 5 gietów bez snu i wychodzenia z domu,inna sprawa że jak wyjde z mefem z domu to potrafię wywąchać tyle samo mefa i nie wracać do domu przez 2-3doby %-D
  • 104 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pandemonium »
Mój kumpel jak zaczynał brać mefa to właśnie na chacie. Siedział sobie po nocach przed kompem i chłonął. Jednej nocy zrobił 1,5g p.r. + 1g sniffem :D
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2010 przez Pandemonium, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Pandemonium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kamilthc »
Ale jak ku*** mozna walic to w chacie?11!! Ja rozumiem samemu kilka buszkow mj na lajt coby muzyka lepiej wchodzila i lepiej sie lezalo ale nie stymulanty. W zyciu bym nie usiedzial i musialbym z kims gadac.
Uwaga! Użytkownik Kamilthc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
Można serfować po necie,gadać na gadulcu,słuchać muzyki,tańczyć,grać na x360,sprzątać,pisać teksty,robić bity,można wszystko,do tego dodam jeszcze że w domu wcale nie trza siedzieć samemu :-) wymieniać dalej ?
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fuleren »
panowie schodzicie z tematu... (ale ja też ZAWSZE na chacie ;] nigdy poza dom na mefie nie wyszedłem, a było już we mnie kilkanaście g; ale ktoś czytam, że wyciąga zajebiste wnioski: wciąga przed kompem -> wjebany na amen :nuts: )
grafit pisze:
juz dłuższy czas biore ale tak luźno mogę stwierdzić, że powyżej tego np. 200mg już nie jest lepiej i euforyczniej - już jest gorzej :wall: :(
tutaj muszę sprostować: ostatnio wale czysty chlorowodorek mefedronu i dochodze do dawki gdzie na start trzeba mi 300mg sniff (500 oral prawie nie robi). dla porównania skoczyłem ostatnio po exclusive i wzialem jakies 150 i czułem sie lepiej zrobiony :moody: tak, wiem, to pewnie dlatego, że dodają tamten drugi środek (na "m" też) co poszerza naczynka i w ogóle) i to pewnie dlatego, no ale...
- >300mg trudno już zmieścić do nosa
- czysty mef już mi tak mieli spojówke, że strupy sie robią w środku
- wychodzi taniej... ale czy warto?
jak dla mnie to chyba w tym momencie firmy "dopalaczowopodobne" wygrywają w tej kwestii... no i jeszcze smak sobie można wybrać mniam :)
Uwaga! Użytkownik fuleren nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old Death »
Kamilthc pisze:
Co powiecie o kolesiu, ktory wali mefistofelesa w chacie przed kompem? Siedzi tak sobie cala noc w pokoju i szama gieta w kilka h.
Jest tutaj ktos tak wjebany?
Nie rozumiem walenia mefa w samotności. Pierwsze kilka razy mi to sprawiło jakąś przyjemność, ale potem była już zerowa. Wolę zdecydowanie 100mg w towarzystwie niż 1g w samotności.
  • 2 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: banczaK44 »
Zależy to wszystko od organizmu niektorzy wpierdalaja po 100mg i maja życiowki jakies ze sie podnies nie moga ja osobiscie na raz wciagalem 500mg i tam nie narzekalem a do przedawkowania to napewno jeszcze brakowało :)
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
[cut]
Co do przedawkowania-czy dożylnie łatwiej jest przegiąć pałe ? zwiększa się ryzyko przedawkowania ?
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2010 przez MaciekB, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.