Może też już nie te zdrowie...
buhaaaaaa ,twoje teksty sa syntetyczne jak mortadela z biedronkki.nic od siebie nie potrafisz dodac.a twoją szczerosc"że mi życzysz jak najjlepiej ,wsadz sobie w buty.bije od ciebie msciwosia i jadem z kilometra.
osobiscie jestem czysty od alko,a z klonem powoli sie rozstane.kreatur szukaj w najblizdzym otoczeniiu.
parasolu.
oko w oko ze mna bys sie zesrał.
ps. ciekawe ile czasu spedziłes nad klawiatura żeby przeartykułowac taki wyraz jak "imaginacja"
he he he.
kowal1125 pisze: buhaaaaaa ,twoje teksty sa syntetyczne jak mortadela z biedronkki.nic od siebie nie potrafisz dodac.a twoją szczerosc"że mi życzysz jak najjlepiej ,wsadz sobie w buty.bije od ciebie msciwosia i jadem z kilometra.
osobiscie jestem czysty od alko,a z klonem powoli sie rozstane.kreatur szukaj w najblizdzym otoczeniiu.
parasolu.
oko w oko ze mna bys sie zesrał.
ps. ciekawe ile czasu spedziłes nad klawiatura żeby przeartykułowac taki wyraz jak "imaginacja"
he he he.
Chcę abyś z tego wyszedł. Chcę sama z tego wyjść. Ale spójrzmy prawdzie w oczy. Fotomontarz, nic nie da oszukiwanie siebie. Będę walczyła i Ty będziesz walczył, ale nie gadaj mi że z tego wyjdziesz bo tego jeszcze nie zrobiłeś. Więc może najpierw zamiast marnować czas na jakieś popaprane posty, szukaj ośrodka do którego Cię przyjmą. Powodzenia ;).
https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
A, że boli jakby ktoś umierał to druga sprawa... Ja nie raz te gówno przeżywałem (bo alpra w rocznych i lepszych ciągach...)...
Chcę abyś z tego wyszedł. Chcę sama z tego wyjść. Ale spójrzmy prawdzie w oczy. Fotomontarz, nic nie da oszukiwanie siebie. Będę walczyła i Ty będziesz walczył, ale nie gadaj mi że z tego wyjdziesz bo tego jeszcze nie zrobiłeś. Więc może najpierw zamiast marnować czas na jakieś popaprane posty, szukaj ośrodka do którego Cię przyjmą. Powodzenia ;).
Cos mi tu nie gra dziewczynko z zapałkami.raz życzysz odstawienia innym razem wysyłasz do "cpania tabsów"za chwie pierdolisz cos o osrodku do któreg mnie przyjmą lub nie"
5 miesiecy jazdy na clonie nie wymaga specjalistycznego programu odstawiania tylko checi ewentualnie obstawy typu karbazepina i jakies neuro gówno.
najbardziej mnie rozwaliło zdanie "bede walczyła i bedziesz walczył" ale z tego nie wyjdziesz..to z góry zakładasz że po 5 miesiecznym ciagu bede zarł do konca swych dni??(optymistka)
Co do osrodków to mam za soba 3 terapie i przestałem sie łudzic ,że kolejna mi pomoze.te przstarzałe programy leczen z lat 70 nadaja sie do przywracania żywych trupów z centralniaka.a ja sory może popłynąłem na klonie ale mam rodzine ,prace ,dziecko.
prosiłbym takze o niefikanie bo ja nie z tych co od razu jada do dziewczyn od takich i nie takich"
a z z ciebie takie "dobro"ze od razu snujesz wizje "obsikanego tunelu"
pamietaj,że ciebie tez to moze spotkac.
kurwa,proponujesz terapie a potem co "bullshit,nigdy z tym nie zerwiesz"
wez rozpęd i tryknij z całej siły swoja gimnazjalną głowką w sciane.
Módl sie zeby była gipsowa.
To the rising sun.
https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
Shuudan pisze: Jeszcze raz napiszę powodzenia. Bo nie mam siły na dyskusję z kimś kto nie ma do tego ani predyspozycji, ani odpowiedniej inteligencji.
To the rising sun.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.