Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
Mówiłem że to gówno jest :-)
  • 102 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: wieslawinho »
dzialanie 4fa to chyba mocno indywidualna sprawa. na mnie podzialalo subtelnie natomiast na kolege wrecz rewelacyjnie. jak dla mnie srednia substancja.
Uwaga! Użytkownik wieslawinho nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
zupełnie odwrotnie niż chciałem
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 148 / 13 / 0
eis pisze:
W uszach mi piszczało jak sam skurwiel, myślałem, że jakieś kurwicy dostanę(...)

Czemu tak?
Szkoda ze sobie nie zmierzyłeś ciśnienia, myślę ze wynik mógłby Cię zaniepokoić ;D - Czemu tak? A czemu kurwa nie? Gościu nie rozumiesz, że to jest RC? Może od tego czasu zaczął ci w głowie rosnąć krwiak ? Sam jesteś sobie winny. Wziąłeś dawkę o wiele za dużą. Ciesz się, że nie skończyło się na erce.
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2010 przez krzystop_koloppfszcyc, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
cieszę się
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 65 / / 0
Jakie jest mniej więcej dawkowanie, bo erowid milczy? Wczoraj myślę że zjadłem ok. 50-120 mg. i działanie bardzo pozytywne. Podobne do włada ale nie wywołuje aż takiego syndromu walcz albo uciekaj.
  • 125 / 1 / 0
według mnie optymalne dawki to 100 -200 mg ,apropo przy zabawie z stymulantami warto mieć pod ręką betabloker w razie przedawkowania
  • 481 / 5 / 0
skończ z tymi beta blokerami bo ktoś się przez ciebie zabije.
  • 125 / 1 / 0
śpiący"]skończ z tymi beta blokerami bo ktoś się przez ciebie zabije
nikomu nie każę wpierdalać całych paczek gdy czujesz że pikawa zaraz wyskoczy ci z piersi a próba wstania kończy się zawrotami glowy takie medykamenty naprawdę się przydają w odpowiednich dawkach oczywiście
  • 481 / 6 / 0
to wtedy niech sobie zarzuci benzo albo captopril (to alfa bloker) o wiele bezpieczniejszy niz beta blokery i super skuteczny w łuzywkowych historiach z pikawka i dreszczykiem %-D beta bloker moze podac lekarz na ratunkowym kiedy zdarzyłoby sie tak ze benzo i captopril nie dały rady
! NIE WPIERDALAJCIE SAMI LEKÓW NASERCOWYCH KURWA NAĆAPCIANI NIGDY!
Zapierdalac do szpitala wtedy czy po pogotowie dzwonic a nie sie w kardiologa bawic,widziałem dwa zejscia glupich dzieciaków po takiej wlasnie kuracji beta-blokerami z szuflady dziadka po amph. obydwoje zapasc i zgon. Troche by sie wystraszyli tylko i pikawka by poskakała jakis czas,nic by im nie było gdyby nie pozarli w stresie pierdolony Propranolol :#: To jest bardzo proste kurwa nawet dla wyjatkowego debila: -benzo(powinno puscic prawie zawsze-szybko ucina alprazolam tego typu objawy/mocne blyskawiczne ciecie fazy do poziomo bliskiemu zeru) nie mamy benzo - Captopril (pól tabletki 25mg CZYLI >12,5mg< pod jezyk i czekamy 15 minut jezeli efekt jest mierny nastepna połowe pod jezyk i 15 minut jezeli nie przechodzi szpital lub karetka a nie nastepna tabletka :wall: ) Myslcie troche :nuts: czasami sie nawet opyla :diabolic:
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.