Pękam kurwa jak kondom z kiosku.
Nie mogę Cię nie obrażać, bo chcesz odstawiać niezgodnie ze sztuką ;). Jesteś kurwą z wydętą pizdą i tyle.
Pękaj sobie, tylko gdzieś z dala od ludzi.
Jesteś kurwą z wydętą pizdą i tyle.
Nie masz się czego wstydzić, skąd mogłeś wiedzieć, że ta prostytutka ma taki przebieg, a kolega z którym brałeś jest homo?
Dodaj do ćpuńskich anegdotek.
bzdaddict pisze:I do tego ten tekst o jebaniu w dupę, hmm, zastanawiam się czy to twoja podświadomość nie podsuwa ci obrazów tego co się z Tobą działo po tych 20mg klona...
To już gorsze.
Wciąż ja jestem chamem, a Ty tylko życiowym frajerem wjebanym w klony.
I kto jest w gorszej pozycji?
W życiu radzę sobie całkiem nieźle, przed klonami też sobie radziłem, nawet lepiej niż teraz, tak czy siak olewam wszystko, tylko wtedy byłem agresywnym skurwysynem, dlatego biorę klonazepam, myślisz że mam fazę po 4mg jeżeli biorę tą dawkę od kilku miesięcy?
Twoje zdanie na temat mojego frajerstwa (wypowiadane przez kogoś kto sam niedawno odstawił) i porady na dalsze życie gówno mnie obchodzą więc nawet się nie wysilaj.
Podobnie jak z rozpisywaniem leków Ptakowej czy komukolwiek innemu, szkoda że Kubeusza nie ma, akurat on mógłby się wypowiedzieć z sensem.
Btw. Ty jesteś w gorszej sytuacji, klonazepam odstawię tak szybko jak tylko będzie to możliwe, natomiast w twoim wypadku - "Chłop może z wiochy wyjechać, ale wiocha z chłopa nigdy".
Jak wyzdrowiejesz to Ci postawię znicza, serio.
bzdaddict pisze: Ja też wymiękam.
Pękaj sobie, tylko gdzieś z dala od ludzi.I do tego ten tekst o jebaniu w dupę, hmm, zastanawiam się czy to twoja podświadomość nie podsuwa ci obrazów tego co się z Tobą działo po tych 20mg klona...Jesteś kurwą z wydętą pizdą i tyle.
antekhrestos pisze:
Wciąż ja jestem chamem, a Ty tylko życiowym frajerem wjebanym w klony.
I kto jest w gorszej pozycji?
Masz ostro przejebane w życiu.
Tak cię znosi z prawa na lewo że aż przykro patrzeć.
Nie leczysz się, prawda?
bzdaddict zaś jest świadom swej sytuacji, nie jest chamem (tak ci podpowiada twoja chora wyobraźnia - widzisz innych przez pryzmat siebie, to normalne), jest z nami szczery i mądrze pisze.
bzdaddict pisze: Podobnie jak z rozpisywaniem leków Ptakowej czy komukolwiek innemu (...)
antekhrestos: tekst o zniczu jest poniżej wszelkiego poziomu i mówi całą prawdę o tobie.
Idź człowieku do psychiatry bo takie rozdwojenie (zmieniać się o 180 st. w przeciągu dnia - dwóch to naprawdę mocne) źle się może dla ciebie samego skończyć.
PS Ale pewnie zamiast się zorientować, kto byłby dobry w leczeniu twoich zaburzeń sięgniesz po tramalik? I będziesz "puchaty i milusi?" :kotz:
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
ptakowaa pisze:Borderline plus jeszcze jakieś przyjemności + uzależnienie.
ptakowaa pisze:Nie wiem, może mu ktoś w dzieciństwie (czyli w sumie jakoś niedawno)
ptakowaa pisze:bzdaddict zaś jest świadom swej sytuacji, nie jest chamem (tak ci podpowiada twoja chora wyobraźnia - widzisz innych przez pryzmat siebie, to normalne), jest z nami szczery i mądrze pisze.
ptakowaa pisze:Kolego, chm?
ptakowaa pisze:PS Ale pewnie zamiast się zorientować, kto byłby dobry w leczeniu twoich zaburzeń sięgniesz po tramalik? I będziesz "puchaty i milusi?" ]
Ała, czuły punkt! :(
Akurat teraz sobie wtrążolę sam alprazolam, ty penero zajebana.
Cóż to się stało, że łykasz alprę, nie zrobiłeś lekcji i mama krzyczy?
Btw. trochę schamię:
Kurwa z wydętą pizdą i jebanie w dupę, hm, podejrzałeś rodziców pod prysznicem?
Btw. ulżyj sobie.
a ja to pieprze własnie wróciłem od doktorka z paka leków i recept, od jutra,redukcja klona tylko ostroznie,(po pół rocznym ciagu bede schodził miligram tyg) jescze w promocji dostałem pake karbagenu (cos takiego jak amizepin tylko lepsze)Jestem trzezwiutki bez alko strzeliłem kawe,i apeluje zebyscie sie wspierali ewentualnie wymieniali doswiadczeniami a nie tylko jechanie i kurwienie.
Do anta i ptakowej nic nie mam jak chca to niech sie kłoca,ale ptakowa za bardzo przezywasz...a jednoczesnie mało robisz.oceniasz doswiadczenie ludzi po stazu na hypku :nuts: i właciwie dazysz do czego ??;odstawic klon żeby wrócic do broma?? :-/ to sie nazywa <zamienił stryjek siekierke na kijek>...tak to widze.bez urazy.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.