bzdaddict pisze:widać, że nigdy nie brałeś dużych dawek klona,
tak się składa, że kiedyś jadłem po 20mg naraz i nie uważam, żeby to było coś czym wypadałoby się chwalić na prawo i lewo, no ale okej
widać dla Ciebie jest to powód do dumy i wywyższania się, okej, rozumiem
bzdaddict pisze:Ptakowaa i tak się chujowo czuje sądząc po tym co napisała a ty jeszcze z takim czymś wyjeżdżasz.
bzdaddict pisze:Pewnie jak gdzieś spotkasz pijaną laskę to też korzystasz z okazji.
Chyba tylko puchatek był tu na hypku kiedyś tak nawiedzony, że tyle szamał :D
bzdaddict pisze: Jesteś zajebisty, wyjątkowo błyskotliwe, cały dzień obmyślałeś ten tekst czy znalazłeś w necie?
Stul pysk i daj jej spokój, chuj cię to powinno obchodzić, widać, że nigdy nie brałeś dużych dawek klona, a przedewszystkim słoma ci z butów wychodzi.
Ptakowaa i tak się chujowo czuje sądząc po tym co napisała a ty jeszcze z takim czymś wyjeżdżasz.
Pewnie jak gdzieś spotkasz pijaną laskę to też korzystasz z okazji.
antekhrestos: PS NIE, nie je*ali w dupę.
Więcej nie napiszę boś skończony dupek jest i nie zasługujesz na strzępienie mojego języka.
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
co masz do mnie i na jaki temat,twoja elokwencja wprost mnie usztywniła.
P.S. Ja jestem tu od stycznia 2007, ty od grudnia 2009... Więc znam tu kilku ludków, których nawet nie interesuje wchodzenie na hyperreal, z przyczyn jasnych chyba każdemu, ale ty tu niepotrzebny jesteś w swoich komentarzach, tak samo jak ten Antek## co dodaje komenta czy ktoś kogoś w dupe nie teges....
Ot wsjo amigo, elo na nerwice.com a nie hypka ;]
jak mi odpiszesz zebym poszedł do poradni to ze stołka zlece.i pamietaj młody nie ocenia sie brutalnie ludzi po jednym offtopowym poscie.ja skory do ugody.prawie wszyscy z wyjatkiem zasmiecaczy mamy ten sam problem.kwestia tego czy sobie zdajesz ,że go masz czy bawisz sie jescze i łudzisz ,że to dobra zabawa.ja w tej chwili mam z bdz.przerabane(klon)bo zaczałem łaczyc z alko.15mg doba i alko.
to tyle. :nuts:
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.