anonimowy_uzytkownik pisze: Heh 760mg wenly. Masakra :D Podobnie jak 600mg sertraliny. Ciekawe przypadki. Jak ktos ma jakies linki to poprosze.
again and again
pani gynoid(kurcze jakos nie pasuje ten nick do kobiety:D) odp na Twoje pytanie nie moze byc jednoznaczna bo uwazam osobiscie ze te pytanie nurtuje kazdego w dziale antydepresanty;). sprubuj poprostu kolejnego ssri moze to byc lexapro albo wenlafaksyna , jedyna rzecza ktora mozna rozroznic w dzialaniu psychoenergicznym poza indywidualnoscia kazdego osobnika to to ze np roznica miedzy tymi dwoma bedzie nastepujaca wenla zadziala bardziej stymulujaco a lex troszke sedatywnie ale nie z mulem tylko bardziej uspokajajaco.a wiec Twoja decyzja na czym Ci zalezy bo odwagi wg producentow to dodaje wg. nich kazdy antydepresant. powodzenia w poszukiwaniach:)
aree1987 pisze:Dokładnie to 750mg przez przypadek znalazłem ;) http://www.depressionforums.org/forums/ ... ntry608891anonimowy_uzytkownik pisze: Heh 760mg wenly. Masakra :D Podobnie jak 600mg sertraliny. Ciekawe przypadki. Jak ktos ma jakies linki to poprosze.
Po trzech miesiącach po 100mg w zasadzie pozbyłam się wszelkich objawów depresyjnych, nie mam myśli samobójczych, praktycznie zanikły wszystkie kompulsywne i autodestrukcyjne zachowania, mam chęć do działania i siłę, śpię już normalnie a nie po 10-12 godzin, zanikły problemy przewodu pokarmowego, nastrój się w miarę ustabilizował, nie pochłaniam już takiej ilości żarcia i nie jest mi ciągle zimno, przestałam fiksować i zamartwiać się całe dnie.
Bonusem jest KILKAKROTNA poprawa w seksie.
Tylko teraz jak się wkurwiam to już na całego, w ciągu kilku sekund ogarnia mnie furia i dochodzi do rękoczynów. Ale to już nie mój problem, tylko tego co jest w zasięgu ręki
O co poprosić lekarza, jeśli zamiast sertraliny chcę coś, co doda mi odwagi do działania
Ten lexapro to jest bardzo ciekawy lek
Ronja pisze:
Bonusem jest KILKAKROTNA poprawa w seksie.
Czy jak od nowa zacznę kuracje asentrą, to czy znowu musze od najmniejszej dawki, i czy znowu będe miał takie objawy jak na początku kuracji ? I czy będzie szybko działać po tej przerwie ?
Pytam się bo wcześniej przez rok kuracji nie robiłem takich przerw.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.