4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
Co działa najlepiej ?
PUDER donosowo
148
26%
KRYSZTAŁ donosowo
352
62%
PUDER oralnie
13
2%
KRYSZTAŁ oralnie
54
10%

Liczba głosów: 567

ODPOWIEDZ
  • 23 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xxlk »
zdecydowanie puder sniff, krszytał mnie bardziej speeduje niz daje euforje + strasznie boli nochal nastepnego dnia (przynajmniej mnie) i po kilku doswiadczeniach z pudrem i krysztalem wydaje mi sie, ze puder starcza na dluzej.
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Azot »
mialem i puder i krysztal.... powiem tyle ... wszystko zalezy od tego czy mef jest swierzy czy zwietrzaly... stara partia mefa slabiej kopie , dlatego trzeba uzyc wiecej niz zazwyczaj... ale jak sie zwiekszy dawke to efekt taki sam.
  • 282 / 9 / 0
Osobiście wole puder gdyż nie rozpierdala mi tak masakrycznie nosa jak kryształ i pozwala na nieco dłuższą zabawę.
Piękna jest pogoda i słońce jest gorące
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
  • 347 / 6 / 0
A propos, może ktoś ma rzetelne informacje o tym, po jakim mniej więcej czasie przechowywania w samarce mef może zacząć tracić na jakości i czy są to tylko ułamki procentów, czy może dość szybko się to dzieje?
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d3wuo »
Kryształ jakby mocniej wchodzi i szybciej przynajmniej u mnie , no i jakby lepiej się przedostaje przez nosa bo puder często przykleja się gdzieś ;) minusem natomiast jest to że jakby gorzej się dzieli go i te małe pojedyńcze kryształki zostają na blacie/kartce i ni huja nie idzie ich ruszyć ;) no i objętnościowo się wydaje mniej no ale co kto lubi
  • 148 / 14 / 0
d3wuo pisze:
Kryształ jakby mocniej wchodzi i szybciej przynajmniej u mnie , no i jakby lepiej się przedostaje przez nosa bo puder często przykleja się gdzieś ;) minusem natomiast jest to że jakby gorzej się dzieli go i te małe pojedyńcze kryształki zostają na blacie/kartce i ni huja nie idzie ich ruszyć ;) no i objętnościowo się wydaje mniej no ale co kto lubi
A od czego masz palec i język? Ciężko z Tobą...
  • 144 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Big Left »
Pure Cristal, weeeeeeeeeeeeed , sure you heard of all the freaky shit they say about me.

Lepiej mnie kopie, moze to wina dosyp w pudrze (chyba łatwiej zmaić puder)
Whats your name? what have you had? reach for the lasers. safe as ...
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: iglar111 »
Dzisiaj otrzymalem mefa w crystalach jest na pewno lepszy od pudru. Siedzimy z 4 ziomkami i jak czytamy ze niektorzy podjezdzaja po 100mg i to duzo to az nam sie smiac chce hehe my walilismy po 0.25 na raz po tym 4h fazy pozniej drugi raz po 0.25 i jazda az do teraz ;) Chcialbym na pewno polecic wszystkim ten proszek do puki jeszcze nie jest zdelegalizowany wczesniej zostawilem sporo pieniedzy w dopalaczach na sol ktora jak dopiero pozniej sie dowiedzialem zawiera 50% mefedronu (np. kokolino - wala przebite 4x) bede na pewno z niego korzystal az do konca ;] narazie nie mamy sie czego obawiac bo nie ma prezydenta :D (nie odpowiadamy za tresc tego postu poniewaz wszyscy sa grubo zmefieni - porobieni).
Papa i pozdro dla wszystkich mefiarzy.
  • 104 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pandemonium »
Zawsze jak kupowałem (na mieście) to dostawałem puder. Dzisiaj kryształ. Objętościowo wydaje się, że jest go mniej (bo nie podejrzewam, że kumpel mnie porobił). Zdecydowanie mocniejszy w działaniu od pudru.
Uwaga! Użytkownik Pandemonium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.