W tym sezonie czytałem o fajnym preparacie. Czytałem w internecie, że ktoś przed kiełkowaniem wrzucił pestki do roztworu 1 l. i 1 tabletki, wysuszył nasiona i dał na watę do kiełkowania. Po wsadzenieu do gleby ponoć efekty były niesamowite. Sionka szybko wykiełkowały i małe bardzo szybko ciągneły do przodu. Pisali, że warto zastosować to przy kiełkowaniu. Nie pamiętam już namiarów na to forum, ale znalazlem polskiego dystrybutora. Czy to wał, czy nie wał, za 22 pln jest na 2 roztwory. Pomyslecie, ile w 1 litrze roztworu można przez 30 sekund moczyć/zaprawić ziaren, które mają przynieść lepszy plon.
Jeśli się sprawdzi, może to być dobry dodatek dla plantatorów pomidorów i ogórków, he he. Narazie cena nie jest wysoka....
http://www.agrarius.eu/index.php?strona ... &id_inf=14
Można by to wypróbować z tegorocznym out'em :yay:
A znalazłeś może więcej opinii na temat tego genetycznego terminatora ?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.