Od jutra rzucam.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
mnie ta neo kurewnie rozleniwia.
jeszcze podpytam, bo o tym działaniu wiem od oxasia.
kaspaza: po chuju z tą kwercatyną, zjadłem dzisiaj 2 tabl. musujące godzinę przed 2 pakami thio i jakoś dziwnie było. rozkręcała się koda godzinę i do tego przez ten czas miałem rozszerzone źrenice :huh: no ale potem (i do teraz) było tak 8-( sasasa
znalazłem ciekawą informację, że midazolam jest dosyć mocnym inhibitorem CYP3A4
Rozczarowana dorzucam jednak małą hałdę narzekań na temat dzisiejszego działania. Ponieważ było mi odrobinę smutno i zimno, chciałam to załagodzić 150 mg z neo i niestety niespecjalnie mi się udało. Praktycznie nie poczułam euforii, sedacja także była dziwnie spłycona, miałam niewielkie mdłości. Trochę pogrzało i nic ponadto. Tablety zdecydowanie lepiej działały ostatnio, kiedy połknęłam je w całości. Wprawdzie lekko trzyma mnie jeszcze do teraz, a brałam po godz. 15, ale efekt nie był zgodny z moimi oczekiwaniami. I ch00j.
:l
Edit: skończyło się na gdzieniegdzie zielonkawym bełcie.
jon pisze:znalazłem ciekawą informację, że midazolam jest dosyć mocnym inhibitorem CYP3A4
Co to znaczy, że po tej kwercetynie było 8-( tak? W sensie chujowo? Poza tym czekam na informacje o tymolu.
A wiesz może, czy tlenek magnezu zobojętnia kwas żołądkowy?
o mida w jakimś artykule z pubmedu czytałem.
tak, zobojętnia.
Od jutra rzucam.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.