Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
no wlasnie tez mi sie tak wydaje, ze jednak daje rade bardziej niz nie wiem porownujac takie aco-dmt, ktore potrzebuje troche wiecej czasu zeby zadzialac tak jak powinno za pierwszym podejsciem.
Sadze ze tak jak w obocznym watku kapo napisal deksik da radere :D
pytanie w jakiej kolejnosci
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
w sumie gratki chlopaki bo teraz chyba kazdy marzy o mixie dex i fen, ale z drugiej strony jak ktos sie przekreci nikt tutaj za nim nie zateskni. bawcie sie dobrze :-)
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 1474 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Ale żeby sie przekręcić to trzeba pierw odczuwać jakiekolwiek negatywne działanie na ciało prawda? Jak dla mnie fizycznie nie ma różnicy, z deksem czy bez.

Choć zanim ktokolwiek tego spróbuje to mimo opinii innych lepiej spróbować od malutkiej dawki jednego i drugiego żeby zmniejszyć ryzyko...
Ale to nie ten wątek :-)

Po podaniu do noska wchodzi w ciągu 3 do maksymalnie 5min...
Przy i.m dawkowanie i czas ładowania wygląda tak samo? Wszystko było by super gdyby tak nie bolało i ten spływ nie był tak kurewsko paskudny :-/
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pani Jedyna »
Jak długo występuję ból w nosie w podaniu donosowym? Mówię tutaj o raczej niewielkiej dawce 2c-e rzędu ~10mg.
  • 1474 / 16 / 0
W moim przypadku góra 25 minut. Czasem i po 10-15 ustępował...

A na zjeździe DXM'u wciągnięte 19mg nie spowodowało ani troche bólu
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 51 / 0
Na DXM nawet urwanie nogi nie sprawiloby bolu
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Ta ja bylem kiedys u dentysty na DXM nic nie czulem:)
kapo
  • 466 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cpunek00 »
U dentysty na dexie, Ciekawe jakie miałeś oczy :-) .
Uwaga! Użytkownik Cpunek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Nie no oczywiscie ze nie poszedlem tam na peaku haha ale jak juz zeszło :D Dobra koniec bo dostane warna za offtopa :D
kapo
  • 1474 / 16 / 0
Tripowałem w nocy a 2c-e wciągałem w porze obiadowej (drugie danie :-D ) więc długo po działaniu, a ból i tak sie nie pojawił...
Choć normalnie boli tak, że mam ochote wyjebać z bani w ściane
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.