circus pisze:To moze byc zarowno wada jak i zaleta.blueberry pisze: dpt krotko dziala
Jak sie pali AMT?
Nie chcialbym tego jesc bo widzialem ze potrzeba duzych dawek (a przy duzych dawkach bywa roznie), do nosa tez srednio chyba wchodzi. Waporyzuje sie toto czy normalnie wali na pale? Jak w smaku dym? Bardzo gryzie?
Oral AMT Dosages
Threshold 5 - 15 mg
Light 10 - 25 mg
Common 20 - 40 mg
Strong 30 - 60 mg
Heavy 60 - 80 mg
Smoked AMT Dosages
Threshold 2 mg
Light 4 - 5 mg
Common 6 - 10 mg
Strong 10 - 20 mg
prawiejakhoffman pisze: aMT stymuluje za pośrednictwem serotoniny, dxm też podnosi poziom serotoniny. po tym miksie może być zespół serotoninowy... w sumie na pewno będzie
Tu chodzi o to że iMAO blokują wychwyt zwrotny tego neuroprzekaźnika. Deks również.
Cholera już sam nie jestem pewien jak to działa że iMAO + deksiwo daje dużą szanse wystąpienia ZS.
Można prosić o przedstawienie mi tego czarno na białym tak na marginesie?
Ed/
Blueberry głowy Ci nie dam, ale zdaje mnie sie iż raczej trzeba to waporyzować jak już. Tak mi rozsądek podpowiada lecz z nim to różnie bywa ;]
Do wywolywania zespolu potrzebne jest miks substancji ktore mieszaja z serotonina na rozne sposoby - np. jedna substancja blokuje, a druga uwalnia (inhibitor MAO i agonista serotoniny).
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.