Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neko »
dobre.

dawno temu, pierwsze palenia. plac zabaw. powiedziałem do kolegi 'podaj mi gazowiankę', bo chciałem, żeby mi podał wodę mineralną gazowaną, i tak mi się pojebało, i była beka że hej. hehe.
celebration of mind as play
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
Kiedyś zbakani siedzimy taka cisza i nagle koleżka rzuca hasłem

"ciekawe co by było gdyby jądro ziemi zgasło"

Albo innym razem siedzimy i kumpela podaje mi szklanke z kipami i mowi

"jest cafe lungo, latte macchiato, dolce gusto i cafe popielate"

Innym razem siedzimy i wszystkim sie włączyła rozkmina na temat światła i mój kumpel postanowił je zgasić i ktoś rzucił hasłem

"do póki jest światło do puty musi się świecić!"
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 857 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Raoull »
Kumpel sciaga bucha salvi z warpo pada na lozko i mowi
- nie oddychajcie

Po jakims mixie

- W cieniu baraka obamy jest barek z alkoholami
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 2 / 0
allah akbar!! przed każdym wiadrem jhw z mj a u czerwonce gość pomior na żonce, a w pokośnie na maciorze prośnej!
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Siedzmy w jakiś dziwnym stanie raczej nie USA z raoullem a ten wypala tekstem coś a`la: jedzą piwa piją grzyby :gun:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gzzz88 »
niedawno po babce, ja z koleżanką:
- o.. mam rozciągnięte poczucie czasu.
- hm, hipokredki...
Nie wiem.
  • 1052 / 77 / 0
Nieprzeczytany post autor: zioloziolo »
- jakas kawa by sie przydala
- no, albo kawior
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1052 / 77 / 0
Nieprzeczytany post autor: zioloziolo »
<wywalic>
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 657 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Akodeen »
"Zmałpoczłekokształtnienie" %-D

DXM + 2C-E + THC
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: blueberry »
"Co Ty taki skuty jak matka z kalkuty?" - 2C-E
"Jakbym chcial, zebyscie dzwonili po pogotowie to tego nie robcie bo ja wiem, ze mi nic nie bedzie ale potem moge chciec zebyscie dzwonili" - 2C-E (Ciezko wchodzilo, niby standart)
"(Do kolegi) Pieprzyc dziewczyne (razem 3 lata), pieprzyc studia (3 semestr), chodz do pracy (w supermarkecie), zamieszkamy razem w wynajetym pokoju, bedziemy jesc pizze z biedronki, zeby bylo taniej a reszte wydamy na cpanie" - AMT
"Pojdziemy w wakacje do roboty, zarobimy 3000 i wjebiemy wszystko w narkotyki. Ludziom powiemy, ze mniej zarobilismy, polowa z tego i tak bylaby przejebana to bedzie spoko" - AMT
"Na chuj tu żyć, gdybym wiedział, że po śmierci już nic nie będzie to bym sobie jebnął kulkę w łeb a tak to się boje, bo co jak będzie jeszcze bardziej przejebane?" - AMT
"(Kolega) Dawaj go w to wciągniemy (innego kolege, ktorego nie bylo - w cpanie), nasypiemy mu tego do jedzenia, nie bedzie wiedzial co sie dzieje" - AMT
"Ten chleb smakuje jak tysiąc okruszków" - DPT
"To ja i twoja marihuaaanaaaa" - THC
"Powiem Twojej matce, ze masz plantacje heroiny" - THC
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2010 przez blueberry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.