Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
fascynujące i nie zrozumiałe do końca...
W dzisiejszym świecie coraz trudniej o "fascynujące i niezrozumiałe.." przykro mi.
morfina 97% 1% 2%
fentanyl 94% 2% 4%
hehehhehehe
z "chemii leków" Pawełczyka, także rzetelna informacja.
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
haj we łbie.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15967611
hehehe
banshee pisze:a jaka metoda go robiliscie?Mirrow pisze: Ja mialam kiedys dwie porcje dobrze przygotowanego fentanylu do podania i.v, moj chlopak puknal i wszytsko bylo ok, dzialalo, bez zadnych tam innych problemow, a jak nadszedl czas na moj zastrzyk to od razu jak zaczal sie wpuszczac w zyle to nastapil taki zniewalajacy bol jak nigdy. Sprobowalismy w inne miejsce, pod innym katem, zeby bylo sto procent, ze w zyle i zawsze to samo. Finalnie naprawde malutko tego weszlo a przez kilka dni nie moglam nawet drgnac ta reka, byla strasznie spuchnieta i wogole koszmar.
tam jest tego alko malutko, moze Twoje baty sa bardzo wrazliwe na alko i dlatego pieklo. Duzo do podania nie ma, jak rozcienczaliscie z woda?
xzx
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Mozliwe, ze to uczulenie po prostu. Walne jeszcze raz to sie zobaczy czy to wtedy cos bylo nie tak czy ja zawsze tak reaguje na fenta;)
SASASASASASA.... :diabolic:
porównamy.
O może lepiej było w tym wątku napisać.
w sumie gdzieś troche w tym temacie było o tym pisane-otóz w wakacje będe miał coś na co murzyny mówią china white.Twierdzą,że IV ćpa się tego 1/3tego co się na łyche sypie brauna-a brauna mają dobrego ;]
Raczej nie są dze żeby to był wałek ze swoich względów.
mowia też ze klepie na2dni-tzn48godzin zajebany opiatem-ale tak na luzie-że sobie chodzisz z ziomkami taki jest chill-chyba że się przyjebie za dużo to łatwo zdechnąć-noodując-ponoć strasznie siada na oddech.
Tak mówią.
A z tąd wywnioskowałem że to jakiś analog fenta?
Mógłby ktoś napisać o tym coś więcej(zwłaszcza na oxana licze :-) )
ile?co ?jak?co to? ect...
bardzo prosze :-D
bo takiego wątku nie ma...
bandzior83r pisze:A z tąd wywnioskowałem że to jakiś analog fenta?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.