Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
- a skąd masz ?
- a po ile ?
- a to, a bo tamto a może jeszcze co innego ....
jak z dziećmi .
A Kurwik fakt, podsumował, tyle, że TY nie zajarzyłeś we własciwą stronę .
BTW , Panie Kurwiku : nie wiem o jakie mahomety Ci chodzi .
PA pa
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Kurwik pisze: O żadnych 4-ho-metach nie pisałem.
@piździjski . UWażaj sobie bo cI poślę astralnego bota do tFojego pokoiku . Poza tym, do książek dzieciaku !
<DxM>
edit : ipomoea purpurea ( mexico ) . z czeskiego sklepu etnobotanicznego . cena : 100g: 15zł ok . przy zakupie 0,5kg
Następnie pożrę Cię
CosmoDo pisze: Źródła nie podam bo nie życzył sobie tego właściciel . Sprzedaż do sklepów ogrodniczych .
CosmoDo pisze: Wszystko i już nie róbcie z siebie błaznów !
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Każdy ma swój własny system wartości . Ja uważam : nie dla głupich Boskie substancje i rośliny . Na pewno nie dla tych co do razu pytają o cenę i źródło .
Poza tym, zapraszam Cię na tripping w terenach zamkowych, o ile sobie zechcesz . pOzdrawiam
Następnie pożrę Cię
MO mnie trochę zawiódł bo zamówiłem 100g 8 marca, a dopiero dzisiaj mi przysłali. W mejlu napisali, że będzie gratis 25g powoju, a dali damiane i guarane. Wkurw :(
Następnie pożrę Cię
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.