Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Macie duckduckgo, kuupcie sobie sami powój i dajcie mi spokój ! Przez takich idiotów jak WY, jest coraz bliższa droga do delegi .

- a skąd masz ?

- a po ile ?

- a to, a bo tamto a może jeszcze co innego ....

jak z dziećmi .

A Kurwik fakt, podsumował, tyle, że TY nie zajarzyłeś we własciwą stronę .

BTW , Panie Kurwiku : nie wiem o jakie mahomety Ci chodzi .

PA pa
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
O żadnych 4-ho-metach nie pisałem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1387 / 5 / 0
Kocham czytać jak ludzie pierdolą głupoty, przynajmniej się pośmiać mogę :D Dzięki CoskoDo, od razu humor lepszy :D
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 2310 / 15 / 0
Kurwik pisze:
O żadnych 4-ho-metach nie pisałem.
jebany, sam się przyznał ! Szacun SZEŚĆ tysięcy postów robi swoje %-D

@piździjski . UWażaj sobie bo cI poślę astralnego bota do tFojego pokoiku . Poza tym, do książek dzieciaku !

<DxM>

edit : ipomoea purpurea ( mexico ) . z czeskiego sklepu etnobotanicznego . cena : 100g: 15zł ok . przy zakupie 0,5kg %-D , 80nasion bez dodatków starczy na lekko wizualny trip trwający 3h, dużo synestezji, mało negatywów ( powój nie pryskany ) . Doliczyć koszty wsysyłki . Źródła nie podam bo nie życzył sobie tego właściciel . Sprzedaż do sklepów ogrodniczych . Wszystko i już nie róbcie z siebie błaznów ! NAjlepszy z polskiego powoju to IMO rekwiat, MO ssie , legutko tym bardziej . Pozdro, no stress
Ostatnio zmieniony 31 marca 2010 przez CosmoDo, łącznie zmieniany 1 raz.
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
  • 2235 / 8 / 0
Z Rekwiatem to muszę się zgodzić, choć porównania z MO nie mam.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 375 / 0
CosmoDo pisze:
Źródła nie podam bo nie życzył sobie tego właściciel . Sprzedaż do sklepów ogrodniczych .
I co, trudno było napisać to od razu?
CosmoDo pisze:
Wszystko i już nie róbcie z siebie błaznów !
Ech. Twoje słowa takie jak te mówią więcej o wartości Twoich tripów niż Twoje deklaracje. <_<
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 2310 / 15 / 0
@pokolenie .

Każdy ma swój własny system wartości . Ja uważam : nie dla głupich Boskie substancje i rośliny . Na pewno nie dla tych co do razu pytają o cenę i źródło .

Poza tym, zapraszam Cię na tripping w terenach zamkowych, o ile sobie zechcesz . pOzdrawiam
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jabko »
Ostro...

MO mnie trochę zawiódł bo zamówiłem 100g 8 marca, a dopiero dzisiaj mi przysłali. W mejlu napisali, że będzie gratis 25g powoju, a dali damiane i guarane. Wkurw :(
  • 2310 / 15 / 0
Jak widać temat przyciągnął same znakomite osobowości . Ja tripuje na LSA jak miną dwa tygodnie od ostatniego razu . Zbadam 3g z IMAO . Pozdrawiam mimo wszystko, pokój :heart:
Ostatnio zmieniony 31 marca 2010 przez CosmoDo, łącznie zmieniany 1 raz.
Poczekam na Twój rozkład
Następnie pożrę Cię
  • 21 / / 0
@jakbo

zwaz, dostales 130g w opakowaniu ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.