Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
A tak powazniej, to zacznij od 5g. To jest do ogarniecia, jesli sa mocne nasiona, a tez nie ma chu***wizny, jesli nasiona sa slabe.
@CosmoDo - czy możesz porównać powój z MO z tym swoim? Jadłeś powój z MO? Jak nie to nie było sprawy.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Common 100 - 250 seeds 3 - 6 g
Strong 250 - 400 seeds 6 - 10 g
Heavy 400 + seeds 10 + g
jeszcze jakieś pytania ?Ja wszelakie wątki o powoju przewertowałem dokładnie ( równiez te z erwoida ) . wszelakie trip raporty . NIe mówię krokodilu, że miałeś słabo . Słabe miałes nasiona - mnie na taki trip wystarczy duuużo mniej .
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
... tyle mnie widziano w tym temacie
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
a tak bardziej on-topicznie to zauwazylem, ze bardzo czesto ludzka wrazliwosc na psychodeliki jest skrajnie rozna. O ile rzadko sie zdarza, by po jednym piwie ludzie byli kompletnie pijani, a inni po 10 trzezwi, tak z z powojem to juz wcale nie jest oczywiste i np. dla mojego przyjaciela dawka 9 nasion hawajskiego, czy tez 10g morning to tak sobie, to dla niektorych to juz jest skrajna psychodela. Nie mowiac juz o tym, ze dwa mocne kwasy to byl rozczarowujaco slaby trip, jak na oczekiwania --> poziom psychodeliczny u Grofa, gdzie polowka wiekszosc satysfakcjonuje.
I drugi watek - plukajcie nasiona w benzynie lub innym tego typu rozpuszczalniku. Dokladnie. Mdlosci sa znacznie lzejsze, dochodza do poziomu kwasowych (naturalnych przy psychodelikach).
CosmoDo, ale z Ciebie bufon, no ja pierdole. Dobrze, dobrze, żyj sobie w poczuciu że jesteś lepszy bo masz ultra zajebisty powój z Czech. A o cenę się pytałem bo może się takie sprowadzanie z Czech najnormalniej w świecie nie opłacać biorąc pod uwagę śmieszną cenę powoju z MO.
– Jak zdołałaś wrócić?
CosmoDo pisze: a cena to już nie gra roli . pewne przeżycia są bezcenne . Cena znana tylko wtajemniczonym .
... tyle mnie widziano w tym temacie
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
– Jak zdołałaś wrócić?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.