Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
pan jozek pisze: Robowalking nie jest skutkiem ubocznym tylko normalnym następstwem ogólnego znieczulenia ciała.
@down
Hmm, może spięcie mięśni... Ciężkie do zrozumienia wiem.
mundziel pisze: Uuuu, serio, robo jest od znieczulenia? Niezła teoria.. Po ketaminie też będzie? ;)
Zoladek mam na tyle mocny,ze moge lykac od razu calosc,bez odstepow czasowych.
Mam fart,co ?
comeback.Lucky.
We saw your eyes were closing."
Jednak jutro nie nadejdzie.
pan jozek pisze: Robowalking nie jest skutkiem ubocznym tylko normalnym następstwem ogólnego znieczulenia ciała. Chyba oczywiste, że po dwóch paczkach, gdy czuję się kwiatkiem na leśnej polance to raczej sobie nie pochodzę. Więc co to robi w sondzie?
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
CosmoDo pisze:
Chodzi tutaj negatwne efekty, które dominują na fazie i są najbardziej uciążliwe . NIe mów, że robowalking jest ok gdy nie mozesz chodzić w środku miasta ,
Trzeba być desperatem lub lekkoduchem udając się gdzieś na miasto na tak wyskokiej fazie, że pojawia sie robowalk (bo na niskich dawkach zarówno u siebie jak i u znajomych skutku takiego nie zauważyłam). Nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji, imho zawsze dbałam o bezpieczeństwo i bezprzypałowość w szerokim tego słowa znaczeniu.
Keeda pisze: Robowalk pojawia się też czasem na niższych dawkach takich jak 375-450, chodź dosyc żadko. Da rade gdzieś łazic, choc nie radcze po mieście ;p
Najgorsze jest to, że gdyby stało się naprawdę coś złego (był o tym jakiś wątek) to ciężko się byłoby ogarnąć. Jakiś pożar czy coś. Jakoś nie wyobrażam sobie ucieczki z palącego się mieszkania po dawce większej niż 450 mg.
https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.