Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qax »
Najciekawsze jest to co się dzieje z nami gdy chleliśmy GBL codziennie przez dwa miesiące i nagle stop - GBL się skończył. Po takim ciągu, odstawienie giebla to orgazm do kwadratu.
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Zdefiniuj orgazm. Wydaje mi się, ze to raczej będzie terrorem, bo ja na przykład calutki tydzień piłem jakoś 20ml dziennie.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qax »
IMO depresanty działają na zasadzie "mydlenia oczów" jak alkohol - odsuwa różne problemy z głowy i pojawia się euforia. Czyli, zupełnie odwrotnie do psychodelików, które poszerzają świadomość. Tak więc, gdy nagle odstawiłem gbl odczułem subiektywny orgazm, nigdy wcześniej nie czułem się bardziej trzeźwy. Wydaje mi się, że mózg próbuje zwiększyć czułość na różne bodźce gdy gbl specjalnie je tłumi. Po takim ciągu gdy odstawiłem giebla odczuwałem zwiększoną swoją wrażliwość na praktycznie wszystkie bodźce.
  • 554 / 5 / 0
qax dobrze gadasz , gdy do tego sie zapali bucha to juz calkiem sie zachowuje jak dojrzały typ / wszystko wypełnia odpowiedzialność
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 729 / 7 / 0
A ja wam powiem, że odczuwam ciężkość na sercu, taką jakby mi zesztywniała klatka piersiowa. serce też bić zaczęło jak chce. Zwolniło bardzo mocno, poczułem się słabo, po czym zaczęło walić jak oszalałe. Trzęsę się do teraz. Teraz jest tylko panika o to. Czuję, że coś tam mi w klatce umarło. Albo umiera.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!

~ Lilia1

• 63 / / 0
Jak ktoś jest ciekawy co zrobiło kilka dosłownie kropel GBL, które wylały mi się w kieszeni spodni ze strzykawki na mój telefon to niech looknie na poniższe foto.

Aż strach pomyśleć jak nasze kichy bronią się przed tą chemią...

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 25 marca 2010 przez RedBluePurple, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 2879 / 101 / 0
Z tego co wiem gbl rozpuszcza tylko niektore izomery(?) plastiku. Wrzuć to zdjęcie inaczej bo mi sie nie wyswietla, error jest
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 545 / 8 / 0
zęby też rozpuszcza, szkliwo przynajmniej, są raporty ze spożycia czystego gbl i mycia zębów po nim, że niby zajebiście czyste, i w sumie potwierdzam, jakoś nie zwracałem na to uwagi ale ja miałem żółte zęby kiedyś a teraz patrze, kurwa, prawie białe. tylko niech nikt nie wpadnie na genialny pomysł używania tego w tym celu, lepsze żółte zęby ale całe i ze szkliwem. NB wylałem końcówkę butelki na podkładkę i myszkę, tej drugiej nadal używam tylko wygląda jakby ktoś ją oskrobał skalpelem.
Ostatnio zmieniony 24 marca 2010 przez euzebiusz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 729 / 7 / 0
Krew mi gęstnieje jak przestaję pić giebla. No, srsly - 160 na 50, arytmia, kłucie w sercu, promieniujący ból po około poltorej-dwoch godizn od ostatniej dawki. Krew gęstnieje, zmienia się w galaretę, widać to po tym jak sieć naczyń na rękach i nogach staje się widoczna, fioletowa, no i różnicy ciśnienia skurczowego i rozkurczowego. Taka różnica może być tylko, gdy krew gęstnieje i jest ciężej ją przepychać. Jak wypiję to po chwili przechodzi, nabieram "kolorów", przestaję być blady, krew się rozrzedza i serce bije normalniej. Może mi choć ktoś powiedzieć, jak bardzo zła jest sytuacja? Ile czasu schodzić z dawek i jak? Będę wdzięczny.
Pozdrawiam!

~ Lilia1

• 585 / 52 / 0
A w jakim ty ciagu jestes? Oprocz tego o czym piszesz, wystepuja inne jeszcze objawy w przypadku proby odstawienia i nie dopicia kolejnej dawki?
Każdy mam prawo do wypowiedzi, choć nie oznacza to, że zna się na tym o czym mówi
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina