To było dawno i nie do końca pamiętam, jak "szło" ale coś mi się wydaje, że zjeżdżałam do minimum fluo, później ze 3 dni przerwy i wchodzenie na sertrę (również na początek w dawce minimalnej).
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
od razu mowie ze wlasnie zjadlem 3 stillnoxy i za jakis czas moje posty beda mogly wygladac smiesznie albo dziwnie albo po porostu ciezko sie bedzie polapac o co wogole chodzi. Mi juz teraz sie ciezko zaczyna pisac.
Powód: Z "dobry leki oparty na sertralinie"
P.S. Tak naprawde, każdy kto jest na tym forum jest obłąkany
Zobacz: http://www.mp.pl/leki/subst.php?id=718 (portal Medycyna Praktyczna - masz wymienione wszystkie preparaty, każdego z leków, a obok cenę)
Login i hasło znajdziesz z łatwością...
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.