Po dzisiejszym robię przerwę
- potencjal wizualny tej substancji ma wyraznie wieksze pole do popisu o okreslonej porze doby (dzien/noc) czy jeden chÓj nie ma roznicy i tak rozpierdol hehe?
- nie wiem, jakies rady wskazowki sugestie? (we 3 po 10mg na lebka, jeden qmpel dotychczas dwa rodzaje papierow ostatnio 25mg mahometa, drugi qmpel te same papierki jakies piguly ketamina na wyspach ale w tym takim 'klubowym' wydaniu ze sie tak wyraze...zastanawiam sie czy temu drugiemu nie zasugerowac z 8mg, bo te papiery chyba tylko raz i nie wiem czy nie jeden tylko itd...hmmm)
p.s. o, i jeszcze jedno mi sie ofcoz przypomnialo - jak ostatecznie najlepiej przyjac? chusteczki/kapsulki, najezykowo jak tryptaminki, rozcienczyc wypic/rozcienczyc 30mg w alko i poodmierzac strzykawkom onom?
- i kolejne hehe : skoro substancyjka ta moze sie ladowac i ze 2-3h, to...mozna po spozyciu przypalic? bedzie to mialo jakis wplyw na glowny trip na jego poczatkach i/lub pomoze cos na bodyload ewentualny?
- ktos spijal na tym jednego browarka po przyjeciu czy powstrzymac sie totalnie dopiero na zejscie jak juz?
- z tym drugim ziomkiem upewnilem sie dokladniej : jadl dwa razy papiery, ale mowi, ze tak naprawde nigdy go jakos kosmicznie nie wygiely, sredniawo, grzybki niby tez szamal ale tez raczej w ilosciach ze kolory dopiero lekko sie wlaczaly bez masakry i miazgi itd...to co...lepiej zeby zostal przy np. 8mg? czy jechac 10 na zasadzie, ze zawsze lepiej miec wyrazistsze wspomnienia?:)
30mg na trzech
ciagle sie zastanawiam czy qmplowi co tylko dwa razy jadl papiery i grzyby zawsze w mniejszych ilosciach, ze krotko mowiac nigdy go wizualnie nie wyjebalo w kosmos i sam ocenia te doswiadczenia jako sredniawki, czy sugerowac mu tez 10mg czy moze narazie tak z 8 ? decyzje ostateczna zostawie jemu po prostu, ale jakbyscie radzili? niby hardcore najfajniejsze wspomnienia zostawia, ale tez zeby sie nie przejechac zbytnio hehe:> 8 tez da mega efekty i wlaczy na mase wizualki teoretycznie?
zarzucimy pewnie jakos kolo 18-22, ~20 i papa do rana przypuszczam:)
bedziemy najpewniej na outdoorze, ale tak zeby cos oswietlenia bylo w okolicy = polecany wczesniej polmrok;D
jako ze piszecie o kosmicznym odbiorze muzy i synestezji, ale np. z boomboxem nie chce nam sie szlajac haha, to chyba kazdy ubezpieczy sie w playera i sluchawy i po prostu jak ktos odplynie totalnie to se siada i zamyka sie w swiecie dzwiekow jak zechce, jak akurat dajemy rade to jakas wspolna interakcja bez muzy itp, zloty srodek taki:P
a i tak wszystko wyjdzie w praniu
- w jakiej ilosci wodki rozpuscic te 30mg? 30ml styknie? taki sposob gwarantuje najdokladniejszy podzial czy rownie dobrze oszamac w chusteczkach aka spadochronik?:>
- zna ktos przypadek zeby 2C-x na kogos nie zadzialalo jako jego pierwsza tego typu fenyloetyloamina albo wogole pierwszy haloonopsychodel?
- po spozyciu byc moze plan, zeby przyjarac i ewentualnie wypic po jednym piwku...tak zeby zabic ta ewentualna godzine/dwie oczekiwania no i jakos zminimalizowac bodyload...przejdzie?:>
cpuniki doradzcie chociaz w ktorejkolwiek kwestii, bo sprawa pilna moze byc hehe:)
z gory thx:*
U mnie bodyload jest mniejszy niz po 2C-E moze dlatego ze 2C-E wchodzi bardziej inwazyjnie a 2C-P potrzebuje tych 3 h na rozkrecenie. Te piwo to najlepiej wypic tak po 2 h od zarzucenia zeby przeczekac ten najgorszy moemnt ktory zaczyna sie mniej wiecej w 1 h i konczy po godzinie :)
Jak dla mnie jest to substancja naprawdę głęboka, mająca potencjał i gorąco ja polecam ; )
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.