baclo z kodeina sie nie laczy absolutnie ani baclofen ani coda nie zadziala jak trzeba wiec absolutnie na raz nie ma sensu
PO DRUGIE to subtelne scierwo i przedewszystkim proponuje zaczac 30mg jak jest OK to 50mg i jesli naprawde musicie dalej to OK ale zazwyczaj konczy sie to jw wiec po chuj ?
baclofen jak gbl wystarczy o 10mg za duzo i zgon a jesli da sie duzo za duzo to rzyganie .... a nie ma problemu z dorzucaniem wiec po kurwa chuja jedziecie po 100mg 150mg ! na pierwszy raz
-------------
browar baclofen jest swietny do odstawiania stymulantow, opiatow, depresantow ;D testowane na sobie ... pozniej baclofen odstawia sie bez wiekszego zalu i reszta zalezy od szefa :) czyli Ciebie :D
koprus pisze: ja po baclo miałem dziwny efekt przy zasypianiu kiedy w pokoju było już ciemno - miał dziwne wrażenie obecności jakiejś 3 osoby... za miłe to nie było.
Po prostu jest mistrrzowski i nie ma nic do gadania typków ze jst zły bo mieli hujową jazde
to nie przekonali sie jaki jest dobry. Tyle
[ external image ]
[ external image ]
I chÓj. Nic nadzwyczajnego.
xzx
Birdy Nam Nam pisze: chetnie bym stestowal taki miks, klony to dla mnie no problem, ale baclo jeszcze nigdy nie goscilo w mym menu, mily czlowieku, mozna wiedziec skad zalatwiasz sobie ow specyfik?
Pozdro !!
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.