Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
jestem tu gdzie jestem!
Dostajemy wiadomość na hushmail ----przekierowanie go---> inne darmowe konto ------ zamiana na 'kupiłeś marchewkę?'----> nasze główne konto
WildMonkey pisze: a co wiecie i sądzicie o cyber-rights.net ?? Też żydzi ;] ? chyba nie bo zauważyłem, że wszyscy arabowie do porozumiewania się na odległość używają cybera nawet jak piszą o głupotach hehe
Powinien ktoś obmyślić wtyczkę do poczt portalowych, typu onet, gazeta.pl itd., żeby mogły odbierać szyfrowane maile z husha. Czy to trudne zadanie dla programisty?
circus pisze:Da się zorganizować pętelkę powiadamiającą o mailu na hush'mailu? Tzn. przekierowujemy maile z hushmaila na jakieś inne darmowe konto mailowe typu @wp.pl, a stamtąd wysyłany jest kolejny mail, nic nie sugerujący (typu "Cześć, to ty dzwoniłeś") na naszego głównego maila? Problem jest w tym, jak ustawić taką procedurę, jedyne co można zrobić, to przekierować maila dalej. Jak zrobić by po przyjściu zdefiniowanego maila, został wysłany dalej zupełnie inny.
Dostajemy wiadomość na hushmail ----przekierowanie go---> inne darmowe konto ------ zamiana na 'kupiłeś marchewkę?'----> nasze główne konto
dobrze że teraz na safemailu mam co trzeba :]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.