No, a odnośnie depresji to miałam ochotę napisać coś umoralniającego ( ostatnio tak mam ) i się powstrzymam. Mnie ona nie dotyczy, szczególnie ostatnio :yay:
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
P.S
Nie dawno wstałem.
Chyba wszystkim przydałoby się przypisać antydepy. Tak jak w USA każdy benzo je i wydają się tacy szczęśliwi ;) (a zarazem są najbardziej prostym i powalonym narodem świata).
3/4 to kurwa zwolennicy eutanazji
Mają depresję częściej niż Japończycy plazmy
A uśmiech to dla nich szczyty kurtuazji
Chronicznie wkurwieni, ich codzienne tragedie
Są według nich krwawe jak węgiel w Halembie
Młodzi absolwenci spięci pod krawatem
Sprzedawcy i klienci, w tle się kręci papier
Rutyna i stres niosą paraliż jak Stalin
To współczesny Babilon, czaisz? witamy
Każdy ma tutaj tak samo, nic za darmo
Więc na chuj ty chodzisz z tą nieprzyjazną jaźwą?'
Ale, ale - bez cierpienia, bez martyrologii, kimże byśmy byli? Trzeba dostać po dupie żeby być wartościowym człowiekiem. W USA podobno 30% społeczeństwa nie wie gdzie ich kraj leży na mapie.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
psychoterapia, także ta domowa
a z apteki:
alprazolam+kofeina
Wspominam to bardzo przyjemnie bo zbędne przejmowanie się niektórymi sprawami sprawia mi teraz dużo trudności. Dodatkowo taki motyw że często myślę i rozkminiam jakieś porażki z zamierzchłej (parę lat) przeszłości też ni ułatwia.
Bym wjechał z powrotem na alprazolam ale obawiam się uzależniającego potencjału.
Ja się nawróciłem i traktuję alprazolam tylko jak koło ratunkowe - antypadaczkowo przy tramadolu, nasennie przy stymulantach i "kurwicy białej" lub przeciwlękowo przy psychodelikach. NIET dla benzo na co dzień.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Podczas tej jakże przygnębiającej porze roku, jesieni i zimie, miewałam nostalgiczne, nijakie dni, kiedy nie chcialo mi sie dosłownie NIC, moglam lezec przez caly dzien w łozku patrzac sie w jeden punkt, nie chcialo mi sie z nikim zamienic nawet glupiego słowa. Na szczescie teraz juz nie miewam takich dni, najgorsze za mną, yeah !
:yay:
Polecam ulubioną piosenkę i wszystkie serotoniczne maszyny jakie istnieją.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.