Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 454 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: zibimark »
wątpie abys to próbował ale nawet jesli to lepsze dla Ciebie tym bardziej ze Wellbutrin przedewszystkim jest inhibitorem wychwytu noradrenaliny ,dopamine zas wychwytuje w stosunku do noradrenaliny 4 razy słabiej .. słabiej równiez jak sertralina w dawkach od 150 mg... a wiec jesli Ci ten lek pomógł to brakowało Ci zapewne przede wszystkim noradrenaliny ...
  • 200 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: entranced »
zrytyłeb pisze:
wątpie abys to próbował
Sugerujesz, ze Ojgasm kłamie ??? Jaki miałby w tym cel ???
Ronski Speed - Something Happened On The Way To Heaven ( 7 Skies Remix )
  • 454 / 26 / 0
Jego sie spytaj
  • 329 / 6 / 0
słabiej równiez jak sertralina w dawkach od 150 mg
Nieprawda. Kiedyś była już o tym mowa na forum.
Uwaga! Użytkownik Green Hulk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: entranced »
ja biore 150mg sertraliny i szczerze mówiąć nie odczuwam podwyższonego poziomu dopaminy. Przy 200mg też zresztą nie było żadnej różnicy.
  • 454 / 26 / 0
nie wyssałem tej informacji z palca tylko mam najnowsza książke naukową o lekach przeciwdepresyjnych w której wyraznie pisze ze sertralina w dawce od 150 mg silniej wychwytuje zwrotnie dopamine niz Wellbutrin w dawce 300mg... te informacje sa dla mnie bardziej wiarygodne niz to ,co ktos mógł- jak twierdzisz, napisac o sertralinie na tym forum

a wiesz jak się odczuwa dopamine??? moze odczuwasz jej działanie tylko nie wiążesz tego z dopamina podobnie jak ktos kto stosuje Wellbutrin nie moze powiedziec kiedy czuje działanie noradrenaliny a kiedy juz dopaminy..........
  • 156 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ojgasm »
Sugerujesz, ze Ojgasm kłamie ??? Jaki miałby w tym cel ???
Za każde kłamstwo na tym forum otrzymuję 5 punktów u świętego Piotra. Puls 2 punkty ekstra od każdego, kto uwierzy :diabolic:
wątpie abys to próbował ale nawet jesli to lepsze dla Ciebie tym bardziej ze Wellbutrin przedewszystkim jest inhibitorem wychwytu noradrenaliny ,dopamine zas wychwytuje w stosunku do noradrenaliny 4 razy słabiej .. słabiej równiez jak sertralina w dawkach od 150 mg... a wiec jesli Ci ten lek pomógł to brakowało Ci zapewne przede wszystkim noradrenaliny ...
teraz biorę metylofenidat i jeżeli chodzi o działanie dopaminergiczne, do ropinorolu ma się jak słoń do słoniny.
Powiedz NIE trzeźwości
  • 454 / 26 / 0
Biore co drugi dzień Ropinirole Modutab... działa tak jak tego oczekiwałem ...szkoda ze nie ma wersji 1 mg Modutab tylko 2 mg gdyz następnego dnia (biore co drugi dzień) poprostu czuje jego super moc... pomimo ze to poczatek leczenia (wziąłem 3 tabl.) zdecydowanie juz czuje jego pozytywne działanie... moja dawka jest ewidentnie za wysoka pomimo ze zalecana w wersji o przedłuzonym działaniu na poczatku terapii..ale drugiego dnia gdy pauzuje stężenie jest niemal idealne i czuje sie tak jak oczekiwałem-okresle to jako" emocjonalny spokój jaki daje alkohol bez jego mocy odurzającej i jasność umysłu i energetyczna gotowość jaką daje kofeina bez jej nieprzyjemnych pobudzających własciwosci".. słowem wewnętrzny błogostan z jasnością umysłu i uskrzydlająca energia która pozwala na gotowosc do działania w kazdej chwili gdy jest taka potrzeba...
  • 200 / 3 / 0
Jesteś narkomanem :D
  • 454 / 26 / 0
nazywaj to jak chcesz :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.