Przyznaj się, że tylko o to Ci chodziło :)
opisz efekty jak już zaczniesz szamać
na co udało Ci się go wyrwać?
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
to mi to przepiszą? uu- haa
byłoby świetnie, chociaż mnie marzenia chyba ponoszą.
opisze to jak zareagował na niego mój kumpel który nim trafił na ropinirole testował ok 10 róznych leków zarówno przeciwdepresyjnych jak i przeciwpsychotycznych i innych bez skutku...,mianowicie długo meczyła Go fobia społeczna,depresja,anhedonia i szereg pomniejszych dolegliwosci których nie bede przytaczał... jak zareagował na ten lek zapewne was interesuje...otóż po kilku dawkach odczuł ogromną zmianę -zwiekszyła sie jego motywacja,libido,odzyskał zmysły -jak to sie wyraził zapachy są intensywniejsze a dotyk taki głęboki....stał sie duszą towarzystwa o czym wczesniej mógł tylko marzyć(fobia społeczna)... przed tym lekiem czuł sie jak kukła bez emocji niezdolna do wyższych uczuć ,radosci ,jasnego myslenia.. ten lek spowodował ze -jak to sie wyraził-urodziłem sie od nowa...
zdeklarowanym dopaminowcom, którym jednak combo neuro+ssri nie do końca dobrze robi, pomoże?
poczuć się lepiej?
odpocząć od ścierwa?
bo jak pierwszy raz brałem neuroleptyk, to też myślałem że wyzdrowiałem :D
po tygodniu okazało się inaczej.
może to lepsze odrobinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.