Po ostatnim "pukaniu" stwierdzam: moje cienkie i tak kabelki są obecnie puste i pełne zrostów. Bicie piany.
Po 7miu godzinach wypiłam zawartość pompki. Na szczęście nie był to braun i wypicie miało sens.
7 godzin
hardkor
ja lubię hardkor....
http://youtube.com/watch?v=rTqPvhQ2Wis
rotfl
łapiesz chwilę, tyle byle było mocniej a nie milej, yeah
pies?kot. pisze: najgorzrj znalez zyly u tlustych lasek -ciezka jazda na fazie ciezkooooo..
najlatwiej znalesc kanaly u szczuplych facetow albo tych dobze umiesnionych
Tusza raczej roli nie gra aż takiej, raczej ciśnienie krwi, ktore rownież zalezne jest od tęzyzny fizycznej.
Kilka pompek i niska temperatura, a kabelki robią ahoj (chyba, że ma się zanik, gdzie jest joka? ZnikŁ!).
Zgiecia pod kolanami mnie zaintrygowały i postanowilam skorzystac ze swej elastyczności. Założyłam kończynę swą dolną za głowę, żyły prezentowały się elegancko. Nie skorzystalam, bo z zalożenia nie pukam, jednak miejscowka jest. Tylko nie wiem jak wielu zalozy nogę za glowę na tyle by mieć pełną sieć kanalizacyjną na widoku. I po co?
c0deine pisze:A ja leworęczny jestem i nie umiem napierdalać w lewą rękę...
nuail pisze:poniżej zgięcia w łokciu biegną dwa ładne baty - a zastrzyk i tak przejdzie przez zrost na zgięciu (sprawdzone).
no to nieźle, mi na ogoł leciały bąbelki powietrza, o upragnionym wtrysku krwi w pompkę mogłam pomarzyć.
Rozwiń proszę, co jak gdzie, jak poznać że jesteś za zrostem, objawy i postępowanie. Taki poradnik (sprawdzony)- coś jak złapiesz kleszcza.
Dziekuję.
Co jest nie tak?
@banszi
dzieki :)
możesz sobie pompke bardziej płasko położyć, tzn ja bym tak kombinowała
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
no1 pisze:najbardziej nie lubie miec igle z zadziorem szyt desperacji tak sie kluc
Kurwa, normalnie czuć jak wszystko się rozrywa.
To tak jakbyś tępym ołówkiem próbował się wbić.
Ale gdy ciśnienie jest to i bata rozetniesz i wlejesz w niego :)
xzx
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.