Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SC10n »
Serce masz tylko jedno a czasem wystarczy po prostu dobrze się zregenerować żeby mieć lepsze osiągi. Zresztą, samo serce jako takie pewnie Ci nie walnie, prędzej pęknie Ci jakaś żyła w mózgu i dostaniesz wylewu.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BEOWULF »
Ziomki wlasnie wczoraj namotalismy z bratem 2 i pol bata wlada na sylwka ale cos podkusilo sprubowac i znacie to wszystko poszlo przez noc a dzisiaj ku..a sylwester a tu przed oczami masakra dodam ze proch byl kosa az nas pozatykalo przed chwila walnolem tyskie ledwo i juz calkiem we lbie sie pomieszalo:) jak tu dotrwac to ja niewiem A tam panienka juz sie depiluje i tak nici z .... bo flak ale chociarz zeby jakos sie 3mac a juz fuki nieprzylatwimy Moze walne siekiere bez cukru bo zabija kofeine i moze jakos dam rade ale paranoja nierobcie tak jak niema w zanadrzy jakiejs setuni na poprawe pzdr i zycze nieziemskiego sylwka wszystkim paka
Uwaga! Użytkownik BEOWULF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
DZAMBA pisze:
tussipect albo inne podobne leki ;)
Chcesz kogoś zabić na atak serca?
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
już po 2 kawach jest niezła palpitacja. laczenie fety z efedryną jest idiotyzmem.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 438 / 12 / 0
Dla mnie nawet idiotyzmem jest łączenie kofeiny z fetą. Działania nie podbija za to czuć tylko nieprzyjemne efekty takie jak drżenie rąk, szalejące serce oraz wyraźna odczuwalność podwyższonego ciśnienia co daje gorszego zjeba. Bynajmniej w moim wypadku.

• 3854 / 314 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Na początku mojej przygody z fugą łączyłem ją często z kawą. I muszę powiedzieć, że było to błędem. Właśnie przez takie efekty:
drżenie rąk, szalejące serce oraz wyraźna odczuwalność podwyższonego ciśnienia co daje gorszego zjeba
Raz to byłem taki rozdygotany, że jak paliłem fajkę na oknie to mi wypadła z ręki jak jakiemuś staremu alkoholikowi.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sei »
no no, mialam podobnie kiedys.
Z godzine przed zapodaniem (nie wiedzialam wtedy, ze będe wciagac), wypiłam bardzo mocną kawe. Skutki po wciagnieciu moze nie byly az tak tragiczne, ale na drugi dzien dopiero odczulam tego nieprzyjemne skutki. Serce myslalam, ze mi wyskoczy, drżenie rąk i ogolnie strasznie strasznie dziwnie.
positively unethical.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Ja miałam zajebiste sinice, wyglądałam czasami jak topielec, zimne, zdrętwiałe i szaro-fioletowe dłonie, usta i stopy, nie drgały ale i tak były chujowe ( chociaż się z nich śmiałam). Ale takie zjebanie krążenia to już pod koniec przygody z białkiem miałam i nie dopijałam od dawna do niego kawy ( bo to w ogóle skończyłoby się chyba pod ziemią sześć stóp ) )

najzajebiściej jest wtedy jak już feta puści dopierdolić jakiegoś opio, mmm.... zwała znika, jest cieplutko, pluszasto, palić zioła nie polecam po ostrych ciągach bo paranoje się wyolbrzymiają.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 25 / / 0
MichaS pisze:
Witam
Chciał bym się was poradzić , chce żebyś Cie mi napisali bo nasila dzialanie fety.
(...)
moim skromnym zdaniem zasada 1 Nie zasiedzieć spływu (jeśli po nochu). Po wciągnięciu najlepiej jest iść się przespacerować żeby mięśnie i kończyny się rozruszały. Na mnie i osoby co jadą to ścierwo ze mną działa
Uwaga! Użytkownik NECROHALUN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 12 / 0
Po spływie koniecznie papieros - inaczej wyjeb mniejszy, bynajmniej u mnie.

ODPOWIEDZ
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.