Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
mam w kieszeni klonazepam.
Kiedyś pisałeś:
xxxzzzxxx pisze: Bradzo dobrym specjalistą mogą być psychodeliki. Dzięki nim poznałem prawdziwą przyczyne swojego uzależnienia.
Problem jest w tym, że tej przyczyny nie da się zlikwidować poprzez psychoterapie, farmakologie czy chuj wie co jeszcze. W ogóle nie da jej się zlikwidować.
eis pisze: jak z Toba teraz? co z supra?
Studiuje, pali gibony, ćwiczy jakieś tam sztuki walki i ma kozacki biały dresik :)
Antyblysk, przez głupotę mnie złapali. Nie miałem niczyich danych osobistych a byłem na skręcie więc recke wypisałem tak:
RECEPTA
Pieczątka gabinetu stomatologicznego.
Moja imię i nazwisko 07
Mój adres x
Mój pesel P
Poltram retard 100mg 30tbl
(trzydzieści tbl. retard)
ds. 2x1
Ż
Kod kreskowy.
Data Pieczątka i podpis psychiatry.
xzx
Requiem for a pompka
Naturalistyczne sceny ścinania maku w Czechach, grzanie w toytoyach, zapierdalanie leków babci, rozwieszanie plakatów po 0,9 g kody.
Oscarowy materiał :-D
Ale poważnie.Naprawdę świetna historia, czyta się jednych tchem.Jakoś nie wydaje mi się, żeby udało Ci się wyjść z tego na dobre, więc życzę jedynie, byś się nie zabił(za szybko
Czekam(y) na drugą rundę!
Warszawski Cpun pisze: Wyrok za fałszowanie recept 1 rok w zawieszeniu na 3 lata.
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
xzx
Warszawski Cpun pisze: Tak mówił prokurator.
ps.swoją drogą niezły narkus z Ciebie ;-) niektórym taka droga zajmuje lat naście - Ty pokonałeś ją w tempie wręcz ekspresowym;)
Od kodeiny do heroiny
Jakiś mod mógłby wstawić ten link w moim pierwszym poście bo ja zmienić nie mogę.
xzx
jak tak na to patrzę to prędzej czy później każdy, kto eksperymentuje lub siedzi w tym głębiej wpadnie. to zabawne, bo kiedyś nie zdawałam sobie z tego sprawy.
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.