Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
Ale syf....
Nie wiem co mnie podkusiło żeby zeżreć to gówno.... o psia go mać jaka kicha,
Zrobiłem super ekstrakcje z 3,5 saszetek, potem w kaspuły i łyk,
siedze, leże czekam na wjazd cos tam ogłądam, po 2,5h niby wchodzi, więc tak :
po 1: dziwna zwała, ciało jakies takie sflaczałe
po 2: jeszcze większa zwała
zero pozytywnych reakcji, zero halunów, zero jakiejkolwiek euforii
jakieś takie mdłości, jak na kacu
aha kapsuły zapodałem o 21, a o 1 w nocy się wkurwiłem bo już nie mogłem wytrzymać tej zwały i wskoczyłem do łóżka, oczywiście spania zero, no to słuchałem do 5 muzy, przesłuchałem chyba z 20 stacji radiowych łącznie z Radio Maryja, akurat Rydzyk dzwonił do studia, no to myślę zamkne oczy może jakieś straszne haluny mnie dopadną, ni huja, nic mnie nie chciało wystraszyć :diabolic:
czasem tylko jakieś czarne kropki migały przed oczami, kreski, plamki, takie tam byle co
Rano wstałem i czuje się jak po fecie na zwale, tylko że na fecie przynajmniej jest przyjemnie,
Teraz wnioski:
1. gra nie warta świeczki,
2. zero pozytywów,
3. same negatywy
4. Ci co widzą te wszystkie szczury, pajaki, i inne króliki to powinni chyba iść do psychiatry jak mają takie fobie

Ogólnie odradzam, lepiej sobie fuknąć.

Dobra kończe

Jebane Tantum Rose :wall: jakość do dupy, y znaczy się do cipy

Ahoj,
  • 757 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: blueberry »
możeś chujawo wyekstrachowal.

Z ciekawszych efektow jakich chyba w tym temacie nie bylo to nauczylem sie znikac przedmioty - w sensie ze przy zgaszonym swietle patrze sie na tulipana, skupiam sie i potrafie zniknac same platki bez lodygi :) Fajna rzecz w sumie :)
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 344 / 6 / 0
Z chęcią spróbował bym BXM, ale nie lubię specyfików, po których jest nieprzyjemny zjazd. Może kiedyś się skuszę.
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2010 przez Zjemtwepachy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Nie przyjemny zjazd może wystąpić po samej benzie...
deks ma jakieś takie właściwości, że to niweluje i żadnej zwały nie doświadczyłem, ani razu po BXM.
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 31 / 0
ja mam uczulenie na deksa i teraz pytanie czy jakbym dojebal BXM + jakis lek antyhistaminowy np Zyrtec to nie zajdzie jakas interakcja miedzy tymi srodkami?

Btw jak sie objawia zjad po benzynie bo osobiscie nic takiego nie mialem?
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Antyhistamine możesz śmiało zarzyć...

A zjazd po benzie jak już u mnie wystąpił (może ze dwa razy) to byłem bardzo osłabiony, bolała mnie głowa, chciało mi sie rzygać i psychicznie czuć było takie rozbicie.
W moim odczuci przypominało to zjazd po fecie tyle, że łagodniejszy...
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / / 0
Blueberry ja potrafię "znikać" lampe z sufitu (choć po kilku godzinach zaczynało mi to przeszkadzać), półki, worek treningowy i tablice korkową :D spróbuj następnym razem zniknąć coś większego od tulipana :)
Jesteśmy tym, kogo udajemy, i dlatego musimy bardzo uważać, kogo udajemy. K. Vonnegut
  • 757 / 31 / 0
wieksze rzeczy tez mi sie udawalo ale najprzyjemniejsze bylo wg mnie pozbywanie sie tylko malych elemencikow ;) Niemoglemza to zniknac niczego co swiecilo :)

Przypomnialem sobie jeszcze o jednym efekcie, mianowicie jak lezalem na plecach to co jakis czas mialem takie bardzo silne uczucie spadania z wysokosci z jednoczesnym zapadaniem sie w siebie :) Bardzo ciekawy efekt
  • 189 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rested »
opowiem wam moja historie ;D
2 saszetki, ekstrakcja zrobiona(kielich od wina, 50mg wody mieszam tamtum rose mała pianka powstała na powierzchni, przelewam przez chusteczkę, nie czekam na wysuszenie zdrapuje to białe) takie grudki wydrapane z chusteczki wrzucam do szklanki i zalewam 20mg wody wlewam w siebie o 23. Po 30 min zaczęło się robić dziwnie, nierealnie i jakieś dźwięki coś w stylu samolotu.

1:00 zero halonów, prócz cos w kacie oka lata, bzyczenie kilka razy sie zdarzyło ale cicho i krotko.
ciało jakieś lekkie, niepokój i coś w stylu strachu?

2:00 lampka świeci, komórka w ruch macham ta ręka niby coś zostaje po ruchu ale to mało ;d czasem słyszę jak w pokoju obok coś spadło albo ktoś wstawał z łózka -kurwa balem się tam iść :D
non stop próbowałem patrzeć się w jeden punkt, raz czy dwa udało mi się aby powstała jakaś fioletowa plamka i na sznurku było coś białego wiec wbijam wzrok na to zamazało się trochę i zaczęło to ruszać małymi nóżkami coś jak robak

2:10 po dłuższym machaniu fonem zobaczyłem ze za komórka powstają jakieś dziwne czarne rozmycia coś w stylu nagromadzenia się męt(http://pl.wikipedia.org/wiki/M%C4%99ty_ ... szklistego)

4:00 nic mi nie wyskoczyło, żadne konie, króliki, pająki, kompletnie nic. (myślałem ze to coś będzie w stylu teledysku Luc-nuda) wstałem z łózka i jedyne co zobaczyłem, to gdy poruszam głowa powstają jakby fale-paski ciemne na całym pokoju.poczułem się jak jakaś antena radiowa która wychwyca fale :P

4:30 kompletna nuda, nie czuje senności ale wiem ze muszę się wyspać nie ma bata zmusiłem się i zasnelem

po 6 budzę się kurwa czuje jakiś strach niesamowity, jakby kilka osób w mojej głowie siedziało i wrzeszczało, to było bardzo straszne i niesamowite cierpienie, ledwo doszedłem do kibla wróciłem i się zwijałem w łóżku myślałem czy by się zabić tylko aby to się skończyło w mojej głowie, totalny rozpierdol trwał chyba z 20min i zasnelem. Znam ten strach z dzieciństwa po koszmarze ale dawno go nie doświadczyłem przez tak długi czas i tak mocno, samego snu nie pamiętam totalna pustka i ciesze się z tego powodu.

Wnioski, nic ciekawego mi się nie przydarzyło, myślałem czy by tego nie powtórzyć a wydaje mi się ze coś źle w tej ekstrakcji zrobiłem i może mało zjadłem przez nią. A po 2 to uczucie po przebudzeniu, wy tez tak mieliście?boje sie ze znowu mi się to przytrafi wiec chyba nie będę w najbliższym czasie tego brał
Uwaga! Użytkownik rested nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 1 / 0
Nawet przy idealnej ekstrakcji, niczego więcej po takiej ilości nie odczujesz. Zarzuć 4-5 i baw się.
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.