Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Co jest lepsze: tramadol czy kodeina
-kodeina
339
53%
-tramadol
209
33%
-to zalezy od nastroju:P
88
14%

Liczba głosów: 636

ODPOWIEDZ
  • 3523 / 51 / 0
najlepiej robi tramadol z kodeiną ;]
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 25 / / 0
zgadzam sie z WildMonkey ;D

obie substancje dzialaja dobrze osobno ale polaczone sa swietne, zarowno przeciwbolowo jak i rekreacyjnie
Uwaga! Użytkownik ZulugulaBlackadder nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
Kodeina to opiat tysiąc razy lepszy niż ten zasrany tramadol. Tyle powiem. Bo taka jest prawda.
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 25 / / 0
tramadol to nie opiat ;P
Uwaga! Użytkownik ZulugulaBlackadder nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 1 / 0
A ja napisałam że to jest opiat ;oo ????

• 121 / / 0
no troche dziwnie napisalas... kolega mogl to odczytac w dwojnasob. odczytal akurat tak jak mu sie widzialo :cool:
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 648 / 1 / 0
No dobrze, dobrze. Wybaczcie mi. BTW Kodeina jest lepsza niż Tramadol ;). Dziękuję za uwagę. ;).

• 3523 / 51 / 0
bardzo nam przykro z tego powodu
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 298 / / 0
Nieprzeczytany post autor: qqq111 »
Kodeina jest lepsza, kiedy działa. A działa krócej od Tramadolu. Po kodeinie mam większą ochotę coś zrobić, porozmawiać z ludźmi, natomiast po tramadolu bardziej być w sobie i delektować się fazą. Jednak z tych dwóch wybrałem tramadol. Po pierwsze i najważniejsze - cena. Jest tańszy od Antidolu/Thiocodinu z apteki nawet na czarnym rynku, co więcej w tym porównaniu liczę 3 opakowania z apteki (które podziałają 2 godziny i koniec) kontra 1000mg tramadolu, który mogę rozłożyć na cały dzień i cały dzień być na fazie. Gdybym chciał cały dzień być na fazie kodeinowej, to byłoby jeszcze, jeszcze drożej, a poza tym by się nie udało - po wrzuceniu kolejnych 3 opakowań po tych 2 godzinach jak faza mija i tak by nie zadziałało, bo enzym musi się zregenerować. W moim przypadku 6 godzin to minimum pomiędzy dawkami, żeby coś poczuć potem. Po drugie raz kupiony tramadol wystarcza na tydzień-dwa, nie trzeba biegać codziennie do apteki. Po trzecie, najmniej ważne, nie trzeba połykać na raz 30 tabletek lub męczyć się z ekstrakcją.
  • 1384 / 13 / 0
Kodein vs mofina-co lepsze??
HEL IV %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.