Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
361
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
329
33%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
13%
Nie, nie dziala.
193
19%

Liczba głosów: 1012

ODPOWIEDZ
  • 1241 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
mysle ze ten hel wzmocnila Ci mirta a nie sertraline ...
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: entranced »
ooo pisze:
mysle ze ten hel wzmocnila Ci mirta a nie sertraline ...
Bralem to pod uwage, ale nie widze w tym przypadku zwiazku pomiedzy dzialaniem tych specyfikow
Ronski Speed - Something Happened On The Way To Heaven ( 7 Skies Remix )
  • 1241 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
ja widze zwiazek BARDZO scisly - nie naukowo-teoretyczny ... a jedynie taki na podstawie moich experience z tymi dwoma substancjami ... moze sie myle na 100% pewny nie jestem...
wg moich obserwacji sertraline wrecz powoduje to ze cpania trzeba uzyc wiecej ..... natomiast mirta wrecz daje kopa do wszelkich opiatowo depresyjnych drugs ... przynajmniej w malych dawkach
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 454 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: zibimark »
hej ziomki jak w tytule onanizuje sie nałogowo od kąd mi sie zaczeło "chcieć" do chwili obecnej(bedzie tego dekada cała :-D ).. w czym problem-zamierzam zerwac z tym dziadostwem i tu jest problem i zarazem pytanie do was... okres abstynencji jest niemiłosierny -ból głowy,bezsennosc,nienaturalne pobudzenie ale i brak energii słowem matrix... biore obecnie 4 tyg sertraline od 4 dni nie łoje nasienia jednak lek nie ujawnił swego działania a moze-i własnie tu pytanie czy okres abstynencji nie zamazuje własciwego działania leku,czy moze lek jest źle dobrany,moze onaniscie nałogowemu jak ja nie brakuje serotoniny tylko dopaminy? moglibyscie mi cos doradzić?? nie czuje napędu na sertralinie ,mam problemy z koncentracją i ze snem... moze dla onanisty w okresie abstynencji lepsze będą np.atypowe neurolepytki niz SSRI? co o tym sadzicie??
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
:huh:
Odstaw lepiej sertralinę. To jest przecież chemia, niepotrzebnie trujesz swój organizm. A seks jest zdrowy i naturalny... samogwałt właściwie też...
No, głowa do góry, ręce pod kołderkę. Powodzenia.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 200 / 3 / 0
No comment :D
  • 693 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: aree1987 »
Co do natręctw to sertralina, a teraz wenlafaksyna zlikwidowały u mnie potrzebę obgryzania paznokci. Wcześniej robiłem to nałogowo, nawet nie zastanawiając się kiedy. A teraz niestety muszę używać obcinacza. :-D
we were born to suffer, and glory in our pain, each dream has jaws to crush us..

again and again
  • 454 / 26 / 0
czuje ze sertralina nie spełnia moich oczekiwan co do działania,biore 4 tyg wiec jakies pozytywne efekty powinny sie ujawnic a ja wciaz czuje brak napędu,poddenerwowanie,ból głowy i problemy ze snem...te wszystkie leki na łeb to pies o dupe obił...
  • 200 / 3 / 0
Po 4 tygodniach powinna byc juz jakas odpowiedz. Sproboj zwiekszyc dawke, u mnie satysfakcjonujace efekty pojawily sie przy 100mg a przy 150 jest juz naprawde dobrze.
  • 454 / 26 / 0
no moze faktycznie masz racje tym bardziej ze w wiekszych dawkach sertralina ujawnia swoje najciekawsze własciwości-działa na dopamine :-D a tego jak sądze szczególnie brakuje mojemu wyjechanemu mózgowi
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.