Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Wstales o umowionej 6 :-D ? Dziala jeszcze (znaczy czujesz dzialanie typowo benzogenne?) czy juz jestes rzeski?
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: holden »
aach, ja nitre bardzo polubilam ;)
przy niedużej tolerce dawka 15 mg, nie bardzo kontaktowałam, i przy chodzeniu wolalam sie trzymać ściany, i chociaż ogólnie wolę stymulanty i psychodeliki, to stwierdziłam że będę dalej z benzo próbować ;)
jak myślicie, czy po dawce np. 25 mg, ewentualnie 30 mg będę w stanie w miarę normalnie funkcjonować, wyjść sobie na miasto czy spotkać się z ludżmi, którzy nie mają pojęcia że od dłuższego czasu bawię sie w to swinstwo?
"And what a nice day for a murder
You call yourself a killer but the only thing that you're killing is your time"
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
jak myślicie, czy po dawce np. 25 mg, ewentualnie 30 mg będę w stanie w miarę normalnie funkcjonować, wyjść sobie na miasto czy spotkać się z ludżmi, którzy nie mają pojęcia że od dłuższego czasu bawię sie w to swinstwo?
Jak po 15mg zataczalas sie i trzymalas sciany to jak po 25-30mg chcesz namiasto wyjsc :scared: ? Myslisz o tym co piszesz :nuts: ?
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: holden »
po pierwsze tolerka rośnie i rośnie.... ;D (ale w warunkach domowych)
po drugie aż tak źle ze mną nie było, a chodzi mi o to żebym mogła olać tych idiotów z ktorymi musze sie spotkac, przyjąć na spokojnie wszystko co się bedzie dzialo, a z krzywym chodzeniem sobie poradze.... po prostu sie zastanawiam czy to nie za dużo bo mam sklonnosc do brania za duzych dawek w nieodpowiednich sytuacjach ;/
"And what a nice day for a murder
You call yourself a killer but the only thing that you're killing is your time"
  • 420 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kakihara »
Jest wiele lepszych benzo do spotkan towarzyskich/wyjsc na miasto (bromazepam, alprazolam, klon), takze daruj sobie ten nitra, bo on sie do tego za bardzo nie nadaje i zalatw cos z wyzej wymienionych.
  • 682 / 7 / 0
srednie to nitra, znaczy sie nasennie to zwala z nog dawka 15mg - 3tabs dzisiaj zapodalem przed 8 rano to do 15 ledwo sie na nogach trzymalem a trzeba bylo swoje pozalatwiac na miescie... kurwa, wymeczylem sie %-D

zdecydowanie nitrazepam to nie jest benzo do towarzystwa, za bardzo nasennie dziala i tak meczaco

podsumowal bym dzialanie nitrazepamu nasennie > uspokajajaco (likwiduje drzenie dloni jesli kogos ciekawi :p) > meczace
Sun Was High (So Was I)
  • 1743 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
taki luzik przed snem 2-kwadransowy jest całkiem całkiem ;)
Ale nitra i tak najlepsze na przespanie zejścia są :P
Non omnis moriar.
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Po 35 mg z zerową tolerancją czułem się tylko krótki okres czasu jakby milej. Senny nie byłem w ogóle.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 1743 / 25 / 0
może za mało żubra ? :D
Non omnis moriar.
  • 1073 / 124 / 3
Nieprzeczytany post autor: Wincent »
Wstales o umowionej 6? Dziala jeszcze (znaczy czujesz dzialanie typowo benzogenne?) czy juz jestes rzeski?
Chwała Bogu nie byłem umówiony na 6. Wstałem o 6 i samoczynnie wyłączyłem budzik w komórce jednocześnie wyłączając całą komórkę :wall: Wstałem potem parę minut po 8.

Nie czułem działania benzo ale czułem się przyjebany (przez jakieś 20 minut).

Ja dziękuję już za to. Tak łagodnie biorę, bez mieszania z jakimś alko itp. a tu niezbyt przyjemnie. A smak :kotz: wolę metkat doustnie od tego (zwłaszcza że biorę nitrę pod język).

Wolę inne benzo.
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.