Powód: 4-HO-MET i 4-AcO-DMT
gulhul pisze: MAm pytanie odnośnie zmniejszania źrenic po 4-aco. Podobno można je zmniejszyć biorąc kodeine. Czy ktoś tego próbował i w jakiej dawce? Czy branie kodeiny nie zepsuje tripa po 4-aco?
Musze cię jednak rozczarować, paczka thio która normalnie zmniejsza mi źrenice do rozmiarów główki od szpilki nie podziałała w ogóle. Wciąż miałem oczy jak w japońskiej kreskówce.
Bodzi0 pisze:Też miałem taką koncepcję, że powinna koda powinna zmniejszyć i tak się składa, że dokonałem tego eksperymentu.gulhul pisze: MAm pytanie odnośnie zmniejszania źrenic po 4-aco. Podobno można je zmniejszyć biorąc kodeine. Czy ktoś tego próbował i w jakiej dawce? Czy branie kodeiny nie zepsuje tripa po 4-aco?
Musze cię jednak rozczarować, paczka thio która normalnie zmniejsza mi źrenice do rozmiarów główki od szpilki nie podziałała w ogóle. Wciąż miałem oczy jak w japońskiej kreskówce.
Moze dopiero hera w srogiej dawce cos by podzialala, ale tez watpie.
Pozostaja specjalne kropelki.
albo zmotaj sobie opakowanie kropelek z atropina i jak by se ktos pytal, to mu pokazuj :)
Pozostaja specjalne kropelki.
może się kolega podzieli, jakie to są krople?
Krople do zmniejszania źrenic są przypisywane na jaskrę, zawierają pilokarpinę. Na białą receptę. Nie znam nazwy, chyba bez jaskry raczej ciężko dostępne. Nie mam pewności jednak co do dostępności
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.