Powód: 4-HO-MET i 4-AcO-DMT
gulhul pisze: MAm pytanie odnośnie zmniejszania źrenic po 4-aco. Podobno można je zmniejszyć biorąc kodeine. Czy ktoś tego próbował i w jakiej dawce? Czy branie kodeiny nie zepsuje tripa po 4-aco?
Musze cię jednak rozczarować, paczka thio która normalnie zmniejsza mi źrenice do rozmiarów główki od szpilki nie podziałała w ogóle. Wciąż miałem oczy jak w japońskiej kreskówce.
Bodzi0 pisze:Też miałem taką koncepcję, że powinna koda powinna zmniejszyć i tak się składa, że dokonałem tego eksperymentu.gulhul pisze: MAm pytanie odnośnie zmniejszania źrenic po 4-aco. Podobno można je zmniejszyć biorąc kodeine. Czy ktoś tego próbował i w jakiej dawce? Czy branie kodeiny nie zepsuje tripa po 4-aco?
Musze cię jednak rozczarować, paczka thio która normalnie zmniejsza mi źrenice do rozmiarów główki od szpilki nie podziałała w ogóle. Wciąż miałem oczy jak w japońskiej kreskówce.
Moze dopiero hera w srogiej dawce cos by podzialala, ale tez watpie.
Pozostaja specjalne kropelki.
albo zmotaj sobie opakowanie kropelek z atropina i jak by se ktos pytal, to mu pokazuj :)
Pozostaja specjalne kropelki.
może się kolega podzieli, jakie to są krople?
Krople do zmniejszania źrenic są przypisywane na jaskrę, zawierają pilokarpinę. Na białą receptę. Nie znam nazwy, chyba bez jaskry raczej ciężko dostępne. Nie mam pewności jednak co do dostępności
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.