pFPP jest dosyć relaksujące. Nie powinno podnosić ciśnienia. Chyba, że ktoś złapie złe myśli to wtedy może podnieść.
Niektóre piperazyny są bardzo szkodliwe (BZP, MDBZP) a inne mniej (MeOPP, pFPP, mClPP). Murti-Bing nie lubi tej grupy substancji. Uważa, że negatywne efekty przysłaniają te dobre. Znalazł tylko dwa wyjątki MeOPP i pFPP i te dwie piperazyny może komuś polecić. Reszty nie poleca.
jestem tu gdzie jestem!
jestem tu gdzie jestem!
@nstec
Napisz obszerniejszy trip raport.
Kilka osób próbowało i nie stała im się krzywda(zauważalna), ssri nie wpłynęło ani na moc ani na długość działania. Oczywiście to że paru osobą nic się nie stało, nie znaczy że jest to bezpieczne połączenie. Ryzyko jest znaczące, gdyż nie wielu miało okazję stosować takie połączenie. To tyle.
jestem tu gdzie jestem!
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.