Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Kawe moge pic codziennie, metkata bym nie chcial tak na codzien, chociaz nie powiem, zebym nie sprobowal, ale na razie mi sie nie spieszy. Ten tekst to byl zgryw raczej :]
Poza tym kawa wplywa u mnie na pewnosc siebie i nawet powiedzialbym, ze dziala lekko afrodyzjakalnie. Wychodza lepsze podkretki w stosunku do kobiet i zwieksza checi do ich zdobywania :)
Nie wchodzić!
'Piję, bo lubię'. Ale zaprzestać nie zamierzam, uwielbiam jej smak! ;)
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Alexander Shulgin, PiHKAL
Fasolkaaa pisze: U mnie uzależnienie od kawy osiagnęło ten stopnień, że nawet 4 wypite kawy pod rząd nie skutkują kompletnie żadnymi zmianami w ogranizmie. A przestać pić nigdy nie próbowałam, więc nie wiem jak by kawa zadziałała np po tygodniowej przerwie. Jakoś lubię kawę i nie wyobrażam sobie np poranka przy herbacie...
A tak w ogóle to jaką pijecie ? Ja najczęściej rozpuszczalny szit :-p
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
WildMonkey pisze:Fasolkaaa pisze: U mnie uzależnienie od kawy osiagnęło ten stopnień, że nawet 4 wypite kawy pod rząd nie skutkują kompletnie żadnymi zmianami w ogranizmie. A przestać pić nigdy nie próbowałam, więc nie wiem jak by kawa zadziałała np po tygodniowej przerwie. Jakoś lubię kawę i nie wyobrażam sobie np poranka przy herbacie...
A tak w ogóle to jaką pijecie ? Ja najczęściej rozpuszczalny szit ]
Heh, mam gdzieś czy jestem uzależniona. Piję bo lubię i basta
Ja też rozpuszczalny. Po śrutówie czasami mnie mdli.
Alexander Shulgin, PiHKAL
Najczesciej pije rozpuszczalna w malych dawkach, przy wiekszych zawsze dochodzi niepokoj i lekki lek, myslalem, ze to wkretka ale jednak nie. Moze ktos sie spotkal z tym?
Nie ma to jednak jak poranek na balkonie,slonce,kawa i papieros ;]
Piszcie kiedykolwiek
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.