Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Nie chce nic mowic, ale rozumiem wiecej niz gdyby to pisal sogood czy no1 %-D
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 130 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Ja rozumiem wszystko, oprócz tego, jak można ćpać bez przerwy 19 lat. No ja Rambo nie jestem i bym chyba nie wytrzymał, nawet mając stały dostęp przez cały czas.
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
ja nie rozumiem jak mozna by bylo nie cpac 19 lat non stop majac towar i ogole "przyzwolenie" na cpanie, no ludzie, KAZDY ( 95%) ludzi ktorzy mieliby non stop dostep do cpania za gorsze ( mam na mysli opio bo nie ryje jak np spid ) to by napierdalalo non stop. Zero problemow, non stop zgrzany, non stop ujebany, raz mniej ( jak cos trzeba zalatwic) a taz bardziej ( wieczorem po robocie) i jest pieknie dopoki mozna tak cpac za np. nie wiem 1gr za cpanie na caly dzien i to dobrej jakosci, plus opieka medyczna itp. Opio niszcza bo sa drogie i zanieczyszczone, patrz na oxana, on mogl cpac ile wlezie czystego fenta i innych opio i cpal fchuj lat ( teraz rzuca ale nie pamietam dlaczego)

tak samo szkarlatny, mieszka w miejscu uzbrojonym po towar w maki i korzysta, proste.

to jak w afganistanie jakims, wszyscy cpaja ( tylko tam jakas bida smieszna jest ) bo u nich to grosze kosztuje.

My sie wykanczamy bo bulimy w chuj hajsu za sredniej jakosci dragi i w takim przypadku nie wyobrazam sobie 19 lat grzania non stop bo bez kilku miliardow ojro byloby ciezko.

BIDA! bida do cpania czesto zmusza i powoduje ze jest jak jest, bida i chujowe okolicznosci, otoczenie.

Jakbym urodzila sie w innym miejscy i czasie to byloby inaczej ( cpalabym ale nie tak oblesnie, dobre dragi, a i tak bylabym np ustawiona do konca zycia jak jakas jebana paris hilton )

ja to tak widze

Chyba, ze to cpanie by sie znudzilo, ale wtedy byloby sie tak wjebanym ze i tak dalej by sie napierdalalo. Ale nie wyobrazam sobie, ze cpanie moze sie znudzic, chyba, ze ktos lubi czuc sie "nie wyjebanie"
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 927 / 6 / 0
banshee- ja osadzam po sobie. Kilka razy bylem na glodzie i wylazlem z ciagu w srodku sezonu. Wszedzie byl zielony, zajmowalo mi 10 minut przygotowanie odpalu na lyzce.
Ale jednak cos mi odjebywalo i przestawalem (na kilka tygodni).
Rzucac mozna z kilku powodow: strach przed smiercia, milosc do wlasnego dziecka itp...
ja dluzej niz 11 miesiecy to w ciagu nie bylem.

powodzenia
  • 1047 / 23 / 0
spoko, ja czaje:)

Ty Twój punkt widzenia, ja swój :)

i również powodzenia życzę, i szczęścia, przydaje się.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2010 przez banshee, łącznie zmieniany 1 raz.
one two fuck you!

• 927 / 6 / 0
z tego co czytam w twoich wypowiedziach to jestes dziewczyna , a klniesz jak murarz na kacu w poniedzialek. brzydko!
no i chyba kupujesz towar. Kupujac trudno sie codziennie nawalac do nieprzytomnosc, bo to w #uj szmalu kosztuje.
Tak cpajac kupowany slaby towar to moze i mozna kilka (nascie) lat pojechac nonstop.
Ale jak bys walila codziennie dawki mocne (tak ze bys przysypiala ciagle) - kilka lat tak sie nie wytrzyma.
Goscie z dostepem to towaru po kilku (3-5) latach napierdalania na maxa nie dali rady chodzic, srali w lozko i czasami umierali.

Szkarlatny - mysle ze on chleje zupe przewaznie, albo robi tzw. bezkationitowki. Slaby towar z tego wychodzi (chociaz lepsze to od zupy).
jakby Szkalatny ponaparzal normalny towar z normalnej produkcji - napewno by 19lat tak nie pociagnal. Mysle ze by umarl po 5 latach. No ale moze on jest niezniszczalny, jak Szwarceneger...?

Szkarlatny, pisz po angielsku jak cos, wszyscy po angielsku w Polsce rozumieja (tak mysle).
  • 1047 / 23 / 0
porucznik nie wale mocnych opio non stop bo nie mam na to mamony, jakbym miała to bym napierdalała.

ok kończę się wypowiadać bom laik i opio to tylko jedna z substancji które napierdalam
one two fuck you!

• 121 / / 0
ws burroughs powiedzial ze opiatowcy to najnudniejsi ludzie na swiecie... czy tez uwazacie sie za nudnych? czy ludzie lubia z wami przebywac? co uwazacie? jestescie czarujacy czy nudni? :)
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 3449 / 130 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Zdaje się, że mój charakter dość dobrze pasuje do obrazu opiatowca, więc może się wypowiem.
A więc znam nudniejszych od siebie, znam też ciekawszych; ogólnie to chciałbym być kimś innym i nie brać opio, z drugiej strony to byłoby prawdopodobnie cholernie nudne i musiałbym... zacząć brać opio. Na pewno przebywanie z osobą będącą pod wpływem opiatów nie jest szczególnie interesujące, ale drugim biegunem jest przebywanie z osobą naspidowaną - jeśli słuchanie niekończącego się pierdolenia o niczym ma być ciekawe, to przepraszam. Ja wolę popatrzeć na nodującego człowieka twierdzącego, że świat w gruncie rzeczy jest ok.

Ludzie pewnie wolą przebywać z kimś innym niż ze mną, a może to mój własny wkręt spowodowany niską samooceną wynikającą z depresji i uzależnienia. Wcale im się nie dziwię, zazwyczaj wolę w spokoju pomilczeć z kimś kogo lubię, niż na siłę wdawać się w rozmowy. A większość ludzi nie przepada za milczkami, bo podobno nie wiadomo, co w takich siedzi.
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Stefan »
Wcale im się nie dziwię, zazwyczaj wolę w spokoju pomilczeć z kimś kogo lubię, niż na siłę wdawać się w rozmowy. A większość ludzi nie przepada za milczkami, bo podobno nie wiadomo, co w takich siedzi.
To o mnie.
Nie wiem, czy nudni. Moim zdaniem ciekawsi niż spidziarze czy przepaleni ziołem.
Ale dlaczego "najnudniejsi"? I co to znaczy? Że śpią tylko a w przerwach się kłują? Proszę mi to wyjaśnić.

BTW. Jaka różnica w ilości postów dwóch userów powyżej. Prawie ten sam okres rejestracji, a ilości niebotycznie rozbieżne. Zaiste fascynujące. Może Birdy Nam Nam tak mało pisze, bo to on jest najnudniejszym z najnudniejszych ludzi na świecie? I nie ma nic do powiedzenia. Choć wolę takich niż spamerów. W realu też. Ale pieprzę...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.