Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
skoro podany dozylnie i tak powoli sie laduje, to donosowo pewnie jest tak samo/gorzej ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 519 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nananana »
Właśnie załadowałem ok 8mg do nosa. Prawie w ogóle nie boli, ale ja to jestem zaprawiony w bojach(4lata tabaczenia)
  • 519 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nananana »
Od dziś to jest jedyna droga administracji jaką będę stosował dla 2c-e. Potrzeba 2 razy mniejszej dawki, a długość działania odpowiednia
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2010 przez Nananana, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 187 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sab0taZ »
a ja klade 2C-E (>30mg) na 4-MMC (200mg) hehe

2ce oczywiscie donosowo jak i 4-MMC

w zasadzie moje funkcje życiowe mają po prostu wyjebane na wszystko :) (uuuh sory za rozpierdolony szczesciem offtop i slownictwo ale wlasnie latam)

no i polecialem do kibla lol

nie robcie tego w domu prosze

:P

]:P
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2010 przez Sab0taZ, łącznie zmieniany 2 razy.
myślenie boli... ale jestem masochistą :)
:bongo: :psycho: :liść:
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
30 2ce i 200 mefa w klame?? brzmi conajmniej nie zdrowo %-D ale cos mi tu nie pasuje. 2ce w nos trzeba mniej a Ty tu piszesz o takiej nie ukrywajmy kosmicznej dawce. na raz to wciagnales??
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 187 / 4 / 0
no jasne ze nie na raz, w sumie zjadlem tą ilość 2C-E w jakies 4h
a 4-MMC bylo konsumowane przez cały dzien 8 x 25 mg
do tego poszło 5 bro i dzis nie czuję głowy :wall: przez szkodliwe metabolity %-D
(myślę że to właśnie przez 2C-E ponieważ kumpel również raportował coś jakby ciśnienie w tyle głowy z tym że w trakcie fazy, ja mam tak dopiero teraz :P, proszę o info na priv czy ktoś również to zauważył)
  • 2497 / 49 / 0
gdybys podal 30mg 2c-e i 200mg mefedronu na raz, to wcale nie zdziwilbym sie gdybys dostal wylewu.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 4 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
gdybys podal 30mg 2c-e i 200mg mefedronu na raz, to wcale nie zdziwilbym sie gdybys dostal wylewu.
mnie normalnie i tak krew zalewa :P (osobowość typu A), sprawdzę ten zestaw bez alko - czy boli głowa, poza tym moja waga pokazala rano ile zostalo w opakowaniach a jest to waga 0,001g ...
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Pamiętam, ze kiedyś strzeliłem 20mg oralnie i... ok. 2mg w nos, w roztworze. Niemal od razu zadziałało - słabo, ale wyraźnie. Godzinę spędziłem z zamkniętymi oczami, bo łzawiły, a raczej nie chciało mi się ich otwierać :P
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
myslisz ze to 2mg donosowo zmienilo choc troche trip? a jest sens (pomijajac pieczenie) czesc zjesc a czesc wciagnac z uwzglednieniem zeby sie jedno i drugie zaladowalo w tym samym czasie?
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...